News

Un bărbat din România aflat în pericol s-a salvat după ce a comandat o pizza la 112. Totul s-a întâmplat în Sectorul 6

Un bărbat din România a reușit să își salveze viața după ce a sunat la 112 și a comandat... o pizza.
24.02.2024 | 11:47
Un barbat din Romania aflat in pericol sa salvat dupa ce a comandat o pizza la 112 Totul sa intamplat in Sectorul 6
Politia Capitalei a intervenit în forță după ce un bărbat a sunat la 112 și a comandat o pizza pentru a-și salva viața / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Inspirat de un serial celebru, un bărbat din România, aflat într-o mașină și în pericol de moarte, a sunat la 112 pentru a comanda o pizza.

Comanda pentru pizza la 112 i-a salvat viața

În urmă cu doar câteva zile, un bărbat din România a fost suficient de inspirat să sune la 112, să comande o pizza și, astfel, să își salveze viața. Totul s-a petrecut în sectorul 6 al Bucureștiului, iar povestea a fost făcută publică de Poliția Capitalei.

ADVERTISEMENT

Conform postării făcute de Poliția Capitalei, evenimentul a avut loc într-o dimineață, zilele trecute. ”Ora 6 dimineața, un bărbat sună la 112, anunță că este pasager într-o mașină, iar șoferul se află sub influența alcoolului, după care închide. Colegii noștri nu știau nimic mai mult, dar nici nu puteau să rămână indiferenți, așa că l-au sunat înapoi: – 112… ce urgență aveți? – Aș vrea să comand o pizza! – Ați sunat la Poliția Capitalei! – Da, da! Știu!

Într-o fracțiune de secundă, colega noastră și-a dat seama despre ce este vorba. – … Faceți referire, cumva, la cazul mediatizat de colegii noștri de la “Oamenii legii”? Vreți să ne spuneți că sunteți în pericol? – Da, da!”, se arată în postarea instituției.

ADVERTISEMENT

Desigur, după ce a fost anunțată situația, a început misiunea de salvare. Iar totul era contratimp, viața bărbatului care a apelat la dibacea stratagemă fiind în pericol. Iar șoferul, beat, putea să producă nenumărate tragedii, pe șosea.

Șoferul băut și agresiv avea permisul suspendat

”Cu un apelant care nu putea să vorbească clar și cu un șofer care a decis că poate să facă ce și cum vrea. Fiecare secundă în care bărbatul, aflat sub influența alcoolului, se afla la volan putea să ducă la o tragedie. Colega noastră știa asta, dar nu voia nici să-i pună în pericol viața bărbatului care a sunat la 112. Era clar că amandoi știau secvența din serialul “Oamenii legii”.  

ADVERTISEMENT

– Nu plecați cu mașina, rămâneți acolo și vă aducem noi pizza.

– Nu vrea să rămânem.

– Unde mergeți? Avem nevoie de adresă pentru pizza. Unde livrăm?

– … Sectorul 6.

– Domnul cu care sunteți este agresiv?

– Da. Cu sos dulce!

– Pentru câte persoane să fie pizza? Sunteți mai mulți în mașina?

– Pentru două persoane! Ajungem imediat la destinație.

– Ajunge și comanda dumneavoastră. Stați liniștit. A plecat spre dumneavoastră.

Mai multe echipaje de polițiști au răspuns apelului și au pornit în căutarea autoturismului. În câteva minute, un echipaj de la Secția 25 Poliție avea să fie față în față cu șoferul care a decis să se urce la volan, chiar dacă a consumat băuturi alcoolice. Colegii noștri l-au testat și i-au verificat actele.

Avea o alcoolemie de 0,28 mg/litru alcool pur în aerul expirat, iar actele…. nu le avea pe toate. Permisul de conducere era suspendat, dar se pare că nu este un aspect de care șoferul nostru vrea să țină cont. A fost condus la Secția de poliție la prima oră a dimineții.

ADVERTISEMENT

Un drum pe care bărbatul îl cunoaște destul de bine. De câteva luni, merge să semneze controlul judiciar. E drept, într-o altă cauză! Acum este cercetat și pentru că a condus fără a deține permis de conducere”, se mai arată în postarea de pe pagina de Facebook a Poliției Capitalei.

ADVERTISEMENT
Tags: