ADVERTISEMENT
News

Un bărbat implicat în bătaia de stradă de la Craiova s-a predat. Poliția caută alți trei suspecți

Autor: Adrian Baciu | 15.06.2020 | 14:35
Un bărbat implicat în bătaia de stradă de la Craiova s-a predat. Poliția caută alți trei suspecți
Un bărbat implicat în bătaia de stradă de la Craiova s-a predat. Poliția caută alți trei suspecți. Foto: romaniatv.net

Un bărbat implicat în bătaia de stradă de la Craiova din acest weekend s-a predat. În acest moment, Poliția caută alți trei suspecți care au fost implicați în scandalul se sâmbătă de pe străzile orașului.

ADVERTISEMENT

Bărbatul în cauză a fost arestat preventiv de forțele din MAI. În cursul zilei de duminică, acesta a ajuns la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul din Dolj.

Două grupări rivale care făceau parte din două clanuri oltene s-au războit ziua în amiaza mare. Folosindu-se de bâte de baseball, pumni și picioarele, aceștia au produs panică în oraș. Întreg momentul a fost filmat, iar imaginile au fost postate pe mai multe rețele de socializare.

ADVERTISEMENT

Primul bărbat care s-a predat după bătaia de la Craiova din weekend

Conform News.ro, care citează surse din Justiție, unul dintre cei patru bărbați căutați de poliţişti pentru implicarea în altercaţia din data de 13 iunie din cartierul Craioviţa Nouă din Craiova s-a predat duminică, la sediul Parchetului.

“În baza probatoriului administrat, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj a dispus măsura controlului judiciar faţă de şapte persoane, iar faţă de şase bărbaţi a propus instanţei de judecată măsura arestării preventive pentru 30 de zile, trei dintre aceştia fiind căutaţi în continuare de poliţişti.

ADVERTISEMENT

Astfel, instanţa de judecată a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile faţă de un bărbat de 39 de ani, din Craiova, totodată fiind dispusă disjungerea soluţionării propunerii de arestare preventivă în lipsă faţă de cei trei bărbaţi care se sustrag cercetărilor”, au precizat reprezentanţii IPJ Dolj.

Alți trei suspecți sunt căutați de Poliție

În acest weekend, polițiștii din cadrul Poliţiei municipiului Craiova au primit sesizări cu privire la faptul că, în cartierul Craioviţa Nouă, a avut loc sâmbătă, o altercaţie între mai multe persoane.

ADVERTISEMENT

La scurt timp, organe ale legii s-au deplasat la faţa locului, unde au identificat o parte din persoanele implicate în altercaţie, acestea fiind duse la pentru audieri.

Până la această oră, nu mai puțin de 12 persoane au fost audiate, iar în continuare, poliţiştii desfășurau activităţi de căutare a altor trei persoane, care ar fi participat la altercaţie şi care în prezent se sustrag cercetărilor.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!