News
notix pixel id

Un bătrân din Tulcea a fost bătut și umilit de mai mulți copii. Scenele revoltătoare, filmate

13.05.2021 | 17:14
Un bătrân din Tulcea a fost bătut și umilit de mai mulți copii. Scenele revoltătoare, filmate
Scene revoltătoare în Tulcea. Un bărbat a fost bătut și umilit de mai mulți tineri. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Scene dramatice și violente în Tulcea. Un bărbat a fost bătut și umilit de mai mulți tineri.

O persoană din localitatea Mahmudia a fost trântită la pământ de mai mulţi tineri. Apoi, bărbatul a fost umilit, batjocorit și târât pe șosea.

Imaginile scandaloase au fost postate pe reţelele de socializare. Tinerii au ţinut să surprindă momentul şi s-au filmat în momentul în care îl umileau pe bătrân, conform Observatornews.

Bărbat din Tulcea, bătut de mai mulți tineri

Imaginile violente au ajuns între timp şi pe internet. Au stârnit un val de reacţii negative și de frustrare din partea populației.

ADVERTISEMENT

“Aceşti copii de 12 şi 13 ani lovesc un om sărman, mult mai în vârstă decât ei. Pe omul acesta îl vedeam mereu în faţa unui magazin din centrul comunei.

Este amărât şi are şi ceva probleme. Este inofensiv şi nici nu se poate apăra”, a relatat o tânăra, conform Observatornews.

ADVERTISEMENT

Băieţii sunt cunoscuţi pentru comportamentul agresiv și neadecvat pe care-l afișează foarte des. Se pare că după ultimul incident, a fost depusă şi o plângere la poliţie.

Poveste șocantă în Olt

Anul trecut, trei tineri au omorât în bătaie un bărbat. Aceștia l-au lovit cu bâte, cu pumnii și picioarele, iar acesta a murit.

ADVERTISEMENT

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt i-au acuzat pe cei trei tineri de omor. Aceștia aveau vârste cuprinse între 16 și 21 de ani.

Scandalul a pornit pe fondul consumului de alcool şi al unor discuţii contradictorii. Așa a ajuns să fie atacat bărbatul din Slatina.

ADVERTISEMENT

Tinerii l-au bătut cu pumnii, picioarele şi bâtele pe care le aveau asupra lor. Au aplicat mai multe lovituri, fără ca victima să apuce să reacționeze.

Bărbatul bătut a fost găsit a doua zi în stare de inconştienţă de către un fratele său care l-a transportat de urgenţă la SJU Slatina, unde a și murit. Doi dintre cei trei tineri erau șomeri, iar unul este elev, conform Digi24.

ADVERTISEMENT
Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri