Sport

Un belgian din SuperLiga, avertisment pentru Anderlecht înainte de meciul cu FCSB: ”Va fi atmosferă superbă”

Jucătorul belgian al echipei FC U Craiova, Benjamin Van Durmen, i-a avertizat pe cei de la Anderlecht să se aștepte o atmosferă incendiară la meciul cu FCSB.
15.09.2022 | 19:26
Un belgian din SuperLiga avertisment pentru Anderlecht inainte de meciul cu FCSB Va fi atmosfera superba
Jucătorul belgian al echipei FC U Craiova, Benjamin Van Durmen, i-a avertizat pe cei de la Anderlecht să se aștepte o atmosferă incendiară la meciul cu FCSB. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Pe Arena Națională sunt așteptați cel puțin 30.000 de spectatori, iar conducerea vicecampioanei României a decis ca vânzarea biletelor să fie permisă până la începerea jocului.

Anderlecht, avertizată de atmosfera creată de fanii FCSB

Belgienii au încercat să afle cât mai multe informații despre FCSB înaintea partidei cu Anderlecht, din etapa a 2-a a fazei grupelor Conference League, și au stat de vorbă cu Benjamin Van Durmen de la FC U Craiova, care a avertizat că fanii sunt extrem de importanți.

ADVERTISEMENT

”Stadionul este extraordinar, o atmosferă superbă, ar trebui să fie plin. Toată lumea de aici îi spune echipei FCSB, nu Steaua. Știu că nu mai este considerată Steaua, iar adevărată Steaua este în liga a doua, dar nu am urmărit tot ce s-a întâmplat.

La fel ca Anderlecht, FCSB este o echipă care are probleme în campionat acum, au doar opt puncte. Am jucat contra lor, apoi i-am văzut contra lui West Ham, unde nu au jucat deloc rău și chiar ar fi trebuit să plece cu puncte. Sincer, e greu de spus ce se va întâmpla la meciul cu Anderlecht.

ADVERTISEMENT

Nicio echipă din România nu este de nivelul lui Club Brugge, de exemplu. Asta cu siguranță! Dar campionatul este unul foarte echilibrat, niciun meci nu este câștigat de dinainte”, a declarat Van Durmen, conform walfoot.be.

Dică s-a comparat cu Jurgen Klopp

Partida FCSB – Anderlecht Bruxelles, din etapa a 2-a a grupelor Conference League, se va disputa joi, de la ora 22:00, pe Arena Națională. În prima rundă, ”roș-albaștrii” au fost învinși la Londra de West Ham, scor 1-3, iar Anderlecht a trecut acasă de Silkeborg, scor 1-0.

ADVERTISEMENT

În conferința de presă premergătoare meciului de joi, antrenorul lui Anderlecht Bruxelles, Felice Mazzu, a vorbit la superlativ despre FCSB și a nominalizat cei mai periculoși jucători din lotul vicecampioanei României.

Nicolae Dică a avut un discurs cu tentă auto motivațională la conferința de presă de dinaintea meciului cu Anderlecht Bruxelles și a ținut să se compare cu Jurgen Klopp când a fost întrebat dacă poate fi demis în cazul unui eșec.

ADVERTISEMENT

Fost jucător atât la FCSB, cât și la Anderlecht, Alex Chipciu consideră că echipa lui Nicolae Dică este favorită în partida de pe Arena Națională, explicând faptul că belgienii au decis să nu mai investească foarte mulți bani și să mizeze pe tineri.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,34 este cota pentru ”x solist sau nu marchează ambele echipe” la FCSB – Anderlecht. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT