Sport

Un bilet de 10 care i-a adus un super câștig la pariuri. A mizat pe goluri puține și a luat bani mulți

Un parior inspirat a câștigat peste 37.000 de lei cu un bilet pe care a avut 10 evenimente și a ales același pronostic pentru toate
13.11.2022 | 10:59
Un bilet de 10 care ia adus un super castig la pariuri A mizat pe goluri putine si a luat bani multi
Un bilet de 10 care i-a adus un super câștig la pariuri. A mizat pe goluri puține și a luat bani mulți
ADVERTISEMENT

Metoda prin care a făcut banii este foarte simplă. A ales 10 partide la care bookmakerii se așteptau să fie multe goluri și a ales contrariul. A mers pe total goluri sub 2,5 sau sub 3,5 goluri la toate cele 10 evenimente.

Un bilet de 10 la pariuri sportive. A mizat pe goluri puține și a câștigat bani mulți

A prins cote foarte bune și a profitat din plin de numeroasele bonusuri oferite cu generozitate de Superbet. Nu mai puțin de 25 la sută din câștigul total, adică 7410 lei, a venit din Super Bonusul acordat pentru totalul de 10 evenimente selectate.

ADVERTISEMENT

Din ce în ce mai mulți pariori “jonglează” inspirat cu bonusurile și cotele oferite de Superbet și ajung la câștiguri uriașe. Cum a fost cazul pentru cel mai mare profit din istorie pe un bilet de pariuri, de peste 1 milion de lei, obținut recent. Și, desigur, lista jucătorilor care au făcut profit uriaș poate continua cu foarte multe exemple.

Dar să revenim la biletul de 10, care a venit la pachet cu goluri puține și bani mulți. A fost un câștig fulger dacă ținem cont că partidele alese au fost toate marți, cu lovitura de start la interval de doar o oră și un sfert între primul și ultimul.

ADVERTISEMENT

Kaiserslautern – Karlsruher și Spezia – Udinese, partidele care au dat cele mai mari emoții. Orice gol în repriza a doua strica biletul

Primul eveniment de pe bilet a fost Unirea Slobozia – Petrolul, în Cupa României. S-a mers pe sub 2,5 goluri în meci, la cotă 1,70. Zero pe linie pe tabelă și zero emoții. Tot 0-0 a fost și la St. Pauli – Kiel, unde s-a mers pe sub 3,5 goluri, cotă 1,47. La Kaiserslautern – Karlsruher s-a mers pe sub 2,5 goluri, cotă 1,90. A fost 2-0, cu ultima reușită în minutul 86. Mici emoții.

Bilet Superbet

Probleme mai mari au fost la Hannover – Fortuna Dusseldorf, cotă 1,90 pentru sub 2,5 goluri. Era 2-0 la pauză, dar tabela a înghețat în repriza secundă. În Bundesliga, Wolfsburg – Dortmund a fost 2-0, cu un ultim gol marcat în prelungiri. Puține emoții pentru cota de 2,15 la sub 2,5 goluri în meci.

ADVERTISEMENT

Au fost și două dueluri din Serie A pe bilet. Napoli a făcut 2-0 în minutul 88 cu Empoli și nu a mai forțat apoi. Cotă 1,80 pentru sub 3,5 goluri în meci. Iar Spezia – Udinese, la care s-a mizat pe sub 2,5 goluri, a fost din nou foarte complicat. 1-1 la pauză și orice gol ar fi putut strica totul. Dar nu s-a mai marcat în partea a doua.

Meciuri din Germania, Italia, România, Polonia și Ungaria pe biletul câștigător

Tot în liga a doua germană, Paderborn – Bielefeld a fost 0-2. Cotă 1,60 pentru sub 3,5 goluri. Bifată ușor! Mergem în Polonia, la Leczna – Piast, în cupă. Un alt meci de 0-0. Cotă 1,90 pentru sub 2,5 goluri. Au fost ceva emoții și la Kisvarda – Zalaegerzegi, în Ungaria. S-a terminat 0-3, cu un ultim gol în minutul 86. 1,47 cotă pentru sub 3,5 goluri în meci.

ADVERTISEMENT
Bilet Superbet

Un astfel de bilet este mereu o sursă de inspirație pentru pariorii aflați în căutare de câștiguri cât mai mari. Și, pe lângă sursa de inspirație, există și un alt ajutor important de care trebuie să profiți: bunusuri oferite de Superbet, care îți bagă bani în buzunar.

ADVERTISEMENT