Sport

Un campion mondial cu Germania, gafă de proporții. Și-a filmat soția topless într-un mesaj aniversar către un fan. Video

Un legendar jucător din naționala Germaniei, campion mondial în 1990, și-a filmat din greșeală soția topless, iar imaginile cu gafa acestuia au devenit virale pe internet.
29.03.2023 | 09:13
Un campion mondial cu Germania gafa de proportii Sia filmat sotia topless intrun mesaj aniversar catre un fan Video
Un legendar jucător din naționala Germaniei, campion mondial în 1990, și-a filmat din greșeală soția topless, iar imaginile cu gafa acestuia au devenit virale pe internet. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Este vorba de fostul fundaș stânga Andreas Brehme, cel care a dat golul decisiv al nemților în finala Cupei Mondial din 1990, împotriva Argentinei lui Diego Maradona, transformând un penalty în finalul jocului.

Gafă uluitoare comisă de Andreas Brehme, campion mondial cu Germania

Fost campion mondial cu naționala Germaniei, Andreas Brehme, și-a filmat din greșeală soția topless în timp ce înregistra un mesaj personalizat pentru un fan cu ocazia zilei de naștere a acestuia.

ADVERTISEMENT

Brehme, în vârstă de 62 de ani, a început filmarea cu fața spre cameră, dar în momentul în care a auzit un zgomot în partea dreaptă s-a întors să vadă ce se întâmplă, iar soția sa a apărut în cadru ”îmbrăcată” doar cu o pereche de bikini.

Fostul fotbalist a întors rapid camera înapoi, dar nu și-a dat seama de momentul hilar și i-a trimis înregistrarea sărbătoritului. Filmarea care a fost făcută cu câteva luni în urmă a ajuns abia acum pe internet și s-a viralizat imedoat.

ADVERTISEMENT

Brehme s-a amuzat pe seama erorii sale

Andreas Brehme și soția lui, Susanna Schaeder, în vârstă de 56 de ani, au reușit să vadă partea amuzantă a întâmplării și au ținut să glumească pe seama momentului stânjenitor, recunoscând că au aflat despre pățanie de la prieteni.

”Ne-am dat seama doar când au sunat din ce în ce mai mulți prieteni. Nu am idee de ce se întâmplă asta acum. Trebuie să fi postat cineva. Nici nu mi-am dat seama că l-am trimis la momentul respectiv.

ADVERTISEMENT

Acum toată lumea știe ce soție grozavă am! Nu ar fi trebuit să se întâmple, dar pot să râd de mine. Pe viitor, mai bine o las pe Susanne să filmeze”, a declarat Brehme plin de amuzament, pentru cotidianul german Bild.

”Asta a fost vara trecută în vacanță la Lacul Garda. Dar ce e? Așa mă poți vedea schimbându-mă pe plajă sau la saună. Râdem despre asta și îl tachinez pe Andy, expertul meu în rețelele sociale”, a spus și soția fostului fotbalist.

ADVERTISEMENT

După finala din 1990, germanii au mers să sărbătorească triumful, al treilea din palmares, la un restaurant de lux din Roma, unde nu au avut acces decât jucătorii, staff-ul tehnic şi administrativ şi jumătăţile lor. Germanii sunt mari băutori de bere, dar Lothar Matthaus a fost cel care a schimbat băutura de la mese, cerând un vin italienesc demisec, de Chieti, pe care îl cunoştea bine, el evoluând ani buni la Inter Milano.

ADVERTISEMENT
Tags: