Life

Un celebru actor de telenovele, acuzat de omor prin imprudență. Pablo Lyle a fost condamnat la cinci ani de închisoare

Un faimos actor de telenovele mexicane a fost condamnat la cinci ani de închisoare. Este vorba despre îndrăgitul Pablo Lyle.
04.02.2023 | 18:49
Un celebru actor de telenovele acuzat de omor prin imprudenta Pablo Lyle a fost condamnat la cinci ani de inchisoare
Actorul Pablo Lyle a fost condamnat la cinci ani de închisoare. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Probleme mari pentru Pablo Lyle, actorul din serialul ”Yankee”, de pe Netflix, dar și din mai multe telenovele mexicane apreciate de publicul larg.

Actorul Pablo Lyle, condamnat la cinci ani de închisoare

Faimosul actor și-a primit sentința după ce în 2019, i-a dat o lovitură fatală unui bărbat în trafic. Pablo Lyle a fost condamnat la cinci ani de închisoare.

ADVERTISEMENT

Sentința a fost dată pe 3 februarie, vineri. Trebuie menționat faptul că faimosul actor, în vârstă de 36 de ani, risca o pedeapsă de până la 15 ani de închisoare.

Acesta l-a ucis pe Juan Ricardo Hernández, un bărbat de 63 de ani, fiind acuzat de omor prin imprudență. Cum s-a întâmplat totul?

ADVERTISEMENT

În 2019, camerele de supraveghere din trafic au surprins un incident care avea să se sfârșească cu o tragedie. Faimosul actor de telenovele avea o discuție acidă în stradă cu Hernandez.

Cum s-a produs tragedia

La acel moment, Lyle mergea la aeroport alături de soția și de copiii săi. La un moment dat, victima s-a dat jos din mașină la un semafor și l-a confruntat pe cumnatul lui Lyle, care conducea mașina la acel moment, acuzându-l că i-ar fi tăiat calea.

ADVERTISEMENT

Ulterior, actorul de telenovele s-a implicat, s-a dat jos din mașină, a avut un schimb de replici acide cu Hernandez , iar mai apoi i-a dat un pumn în față bărbatului și a plecat de la fața locului.

Despre cele întâmplate atunci, actorul spunea că ar fi fost vorba despre auto-apărare. Mai exact, el se temea ca nu cumva bărbatul să fi fost înarmat.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, presa internațională scria că în realitate, Hernández nu ar fi fost înarmat și s-a stins din viață din cauza unei leziuni cerebrale traumatice, la patru zile după altercația respectivă.

Iată că după patru ani de la eveniment, justiția a luat decizia de a-l condamnat pe Pablo Lyle la cinci ani de închisoare și nicidecum 15 despre cum se vorbea în primă fază.

Ce le-a transmis actorul Pablo Lyle membrilor familiei victimei

Pe de altă parte, actorul se va mai afla în probațiune timp de 8 ani. El va fi nevoit să participe la terapie pentru managementul rezolvării conflictelor și de asemenea, mai are de prestat și 500 de ore de muncă în folosul comunității.

Mai departe, actorul poate contesta decizia instanței, însă chiar și așa, regretul se putea vedea pe fața actorului, notează Fox News, care precizează că acesta era extrem de calm în timpul audierii.

Tot atunci, el le-a transmis și un mesaj membrilor familiei celui decedat.

„Îmi pare foarte rău. Mă rog mereu pentru el și pentru voi cu toată inima mea.”, le-a spus actorul mebrilor familiei victimei, care se aflau în sala de judecată.

De cealaltă parte însă, familia bărbatului nu s-a lăsat înduplecată. Fiul victimei spre exemplu i-a cerut judecătorului să-i dea pedeapsa maximă actorului mexican pentru gestul său, care l-a lăsat fără tată.

Amintim că actorul Alec Baldwin, care a ucis-o din greșeală pe directoarea de imagine a unui film, a fost și el anterior acuzat de omor prin imprudență, însă mai apoi, acuzațiile au fost schimbate, odată ce noi informații au ieșit la suprafață. 

ADVERTISEMENT
Tags: