Life

Un celebru TikToker s-a sinucis din cauza banilor. Gestul făcut de bărbat pentru familia sa

Un celebru TikToker s-a sinucis. Se pare că aceasta avea mai multe probleme financiare, astfel că nu a mai văzut vreo cale de scăpare.
05.05.2023 | 20:17
Un celebru TikToker sa sinucis din cauza banilor Gestul facut de barbat pentru familia sa
Un celebru TikToker s-a sinucis din cauza banilor. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un celebru TikToker s-a sinucis. Este vorba despre Bobby Moudy, ale cărui clipuri video deveneau virale în scurt timp. Acesta promova un conținut cât se poate de sănătos, alături e familia sa, iar mulți îl admirau.

Un celebru TikToker s-a sinucis

Se pare însă că acest lucru nu a fost suficient pentru celebrul TikToker. Bărbatul a decis să își pună capăt zilelor. Anunțul tragic a fost făcut chiar de către familia acestuia. Se pare că acesta s-a sinucis chiar la finalul lunii aprilie.

ADVERTISEMENT

Membrii familiei îl descriu ca fiind un om plin din viață, însă din cauza problemelor financiare, acesta a decis să își pună capăt zilelor. Sursa citată arată că el era și stâlpul întregii familii, ceea ce face situația cu atât mai dificilă.

“Bobby a fost un tată, soț, frate și prieten iubitor. Pe 28 aprilie, a fost o victimă tragică a sinuciderii. Bobby era plin de viață și de râsete, dar și împovărat de presiunile financiare. Soția sa, Jennifer și cei trei copii ai lor se află într-o criză emoțională și financiară, deoarece el era stânca lor”, a anunțat familia într-un comunicat.

ADVERTISEMENT

Celebrul TikToker, în vârstă de 46 de ani, care i-a lăsat în urmă pe soția sa, Jennifer, și pe cei trei copii ai lor, Kaytlin, Max și Charleigh, a decedat în locuința sa din Mississippi, conform presei internaționale.

Ulterior membri apropiați ai familiei au creat o pagină GoFundMe pentru a putea oferi ajutor în această perioadă dificilă. Aceștia strâng bani pentru ca familia să poată să depășească întreaga situație având în vedere că problemele financiare sunt destul de grave.

ADVERTISEMENT

Familia bărbatului încearcă să strângă bani

“Numele meu este Mandy și sunt apropiată de familia lui Bobby Moudy. Strâng fonduri pentru ei .Dacă Bobby ți-a atins viața în vreun fel, personal sau prin intermediul paginii sale amuzante de familie tik tok, te rog să te gândești să ajuți familia lui în aceste momente devastatoare.

Indiferent dacă sunteți în măsură să donați sau nu, vă rugăm să îi ajutați pe Jennifer, Kaytlin, Max și Charleigh în rugăciunile voastre”, se arată pe pagină.

ADVERTISEMENT

Cercul intim al celebrului TikToker încearcă să strângă 75.000 de dolari pentru a menține familia pe linia de plutire. Soția lui Moudy a distribuit, de asemenea, o postare pe Instagram, care a fost scrisă de verișoara ei.

“Cu toții avem atât de multe gânduri și sentimente, dar puține cuvinte pentru a le exprima. Este greu de explicat cum, într-un minut, ți se rupe inima pentru cantitatea de durere și disperare pe care a îndurat-o, iar în următorul ești furios pentru alegerea pe care a făcut-o“, se arată în postare.

ADVERTISEMENT
Tags: