Sport

Un club din Premier League vrea să rupă contractul cu sponsorul tehnic. Motivul este incredibil!

Un club din Premier League are în plan să desfacă înțelegerea cu sponsorul tehnic. Motivul este unul de-a dreptul incredibil.
30.09.2023 | 09:49
Un club din Premier League vrea sa rupa contractul cu sponsorul tehnic Motivul este incredibil
Aston Villa vrea să rupă contractul cu sponsorul tehnic. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Aston Villa vrea să rupă contractul cu sponsorul tehnic, deoarece jucătorii transpiră excesiv în tricourile de joc, iar randamentul acestora ar putea fi afectat. Producătorul echipamentului sportiv nu vrea o întrerupere amiabilă a înțelegerii și a mărturisit că va remedia problema cât de repede posibil.

Un club din Premier League vrea să rupă contractul cu sponsorul tehnic

Aston Villa ocupă locul 6 în Premier League, cu 12 puncte după 6 meciuri. Formația antrenată de Unai Emery a pierdut la debutul în grupele UEFA Conference League, scor 2-3 cu Legia Varșovia. Jucătorii formației din Birmingham au o problemă cu tricourile de joc.

ADVERTISEMENT

Sportivii acuză faptul că tricourile sunt prea subțiri, iar transpirația nu mai poate fi absorbită. „După doar zece minute, tricourile sunt ude fleașcă, de parcă ar fi ieșit cu ele din piscină!”, a fost reclamația unuia dintre jucători, potrivit unei rude.

Aston Villa vrea să remedieze rapid această problemă, deoarece consideră că randamentul jucătorilor ar putea fi afectat. Totodată, echipele de fotbal feminin a lui Aston Villa s-au plâns de această problemă, astfel, „Leii” iau în calcul să se despartă de sponsorul tehnic Castore.

ADVERTISEMENT

Aston Villa

Newcastle a anunțat despărțirea de sponsorul tehnic Castore

Colaborarea dintre Aston Villa și sponsorul tehnic Castore a început în luna mai a anului 2022. Inițial, înțelegerea era pe termen mai lung, însă colaborarea s-ar putea încheia prematur în termeni amiabili, conform The Telegraph.

Firma care produce echipamentul nu vrea să înceteze parteneriatul cu Aston Villa și a anunțat că va rezolva problema pe cât de repede posibil. FC Sevilla, Bayer Leverkusen și Feyenoord au, de asemenea, parteneriate cu sponsorul tehnic Castore.

ADVERTISEMENT

„Lucrăm deja la soluția ce să îmbunătățească sensibil calitatea tricourilor, pe care să le ridicăm la standardele solicitate de clienți, cărora le mulțumim pentru înțelegere și răbdare”.

Primele reclamații ale jucătorilor de la Aston Villa au apărut în vară. Producătorul englez livrează echipament și pentru Newcastle, însă „Coțofenele” au anunțat deja despărțirea de Castore.

ADVERTISEMENT

Revenită în Liga Campionilor, Newcastle va semna cu gigantul Adidas. Conform BBC, jucătoarele de la echipa feminină de fotbal a lui Aston Villa se tem să îmbrace aceste tricouri la meciul de duminică împotriva lui Manchester United care deschide noul sezon în Women’s Super League.

ADVERTISEMENT
Tags: