Life

Un concurent cade în ghearele leului Dan Șucu: ”Nu mă mai bramburi! Cu cât ești mai competent, cu atât vorbesti mai puțin!”

Dan Șucu, investitor la Imperiul Leilor, îl încolțește pe unul dintre concurenții din ediția de miercuri, 16 martie 2022, de la Pro TV, începând cu ora 21:30.
16.03.2022 | 13:46
Un concurent cade in ghearele leului Dan Sucu Nu ma mai bramburi Cu cat esti mai competent cu atat vorbesti mai putin
Un concurent de la Imperiul leilor, în atenția lui Dan Șucu. L-a luat la bani mărunți. Sursa foto: protv.ro. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Un antreprenor cade în ghearele omului de afaceri care deține brandul de mobilă Mobexpert. Investitorul de la Pro TV îl ia la bani mărunți pe concurentul despre care spune că nu are abilitățile necesare.

Un concurent de la Imperiul Leilor, în atenția lui Dan Șucu. L-a luat la bani mărunți

Igor Leșan, participantul de la Imperiul Leilor le propune finanțatorilor asocierea într-un concept nou de business. Mai exact, este vorba de stații care comercializează bere craft și artizanală românească pentru consum casnic.

ADVERTISEMENT

„România este pe locul 10 în lume la consumul de bere. Noi am făcut o paralelă între o benzinărie, unde mergeți să alimentați de 50 de lei, de 100 de lei sau vă faceți plinul și ceea ce oferim noi, doar că pe post de combustibil e berea”, spune concurentul de la Pro TV.

Afacerea propusă de candidat nu este tocmai pe placul celor cinci investitori: Dan Șucu, Cristina Bâtlan, Dr. Wargha Enayati, Sebastian Dobrincu și Dragoș Petrescu. Conceptul presupune comercializarea în peste 700 de locații din țară.

ADVERTISEMENT

Dan Șucu de la Imperiul Leilor: ”Fă-mă să înțeleg”

Propunerea va fi analizată în detaliu de cei cinci lei de la Imperiu, concurentul dorind să primească suma de 400.000 de euro pentru afacerea sa, doar că Dan Șucu nu pare foarte încântat de oferta acestuia și îi spune direct.

„Mi-ai vorbit cam mult la început. Cu cât ești mai competent în afacerea ta, cu atât vorbești mai puțin, dar mai elocvent. Cu cât ești mai simplu, cu atât ai mai multe șanse. Dar e greu să fii simplu! Nu mă mai bramburi! Avem prea multe amănunte!

ADVERTISEMENT

Noi nu suntem aici pentru amănunte, fă-mă să înțeleg. Tu vrei să pleci de la 25 de francize la 700. Dacă tu mergi cu ritmul de 12 locații pe an, una pe luna, până la 700, eu nu știu dacă apuc”, spune Dan Șucu în emisiunea de la Pro TV.

Tags: