Fotbal international

Un costarican şi-a cerut iubita în căsătorie după victoria cu Japonia! A fost atins de “efectul Fuller”. Video

Un costarican a sărbătorit într-un mod inedit victoria cu Japonia de la Campionatul Mondial 2022. Şi-a cerut iubita în căsătorie după meci.
27.11.2022 | 15:08
Un costarican sia cerut iubita in casatorie dupa victoria cu Japonia A fost atins de efectul Fuller Video
Cerere de căsătorie după Japonia - Costa Rica 0-1
ADVERTISEMENT

Costa Rica a făcut uitată umilinţa cu Spania şi a învins Japonia, scor 1-0. Victoria selecţionatei lui Luis Fernando Suárez a fost sărbătorită într-un mod special de un suporter, care şi-a cerut iubita în căsătorie.

Cerere de căsătorie după Japonia – Costa Rica 0-1: “Suntem împreună de patru ani”

Costaricanii sunt în sărbătoare după victoria în faţa Japoniei, iar fanii au făcut spectacol în jurul stadionului “Ahmad bin Ali” la finalul meciului. Un bărbat s-a gândit că acesta este momentul propice pentru o cerere de căsătorie de neuitat.

ADVERTISEMENT

În timpul transmisiunii în direct a postului TD Max, cameramanul s-a oprit asupra unui bărbat care îşi cerea în căsătorie iubita, după meciul Japonia – Costa Rica 0-1. “Uite ce face fotbalul. Ăsta e efectul Fuller”, spunea prezentatorul emisunii.

Femeia a spus “Da” propunerii, iar viitorul ei soţ a fost imediat intervievat de reporterul de la TD Max. “Suntem împreună de patru ani şi azi am decis s-o cer în căsătorie”, a declarat fanul costarican.

ADVERTISEMENT

Tot la Campionatul Mondial 2022, un fan din Ecuador a avut un mesaj special pentru iubită, după ce a făcut deplasarea în Qatar. Acesta avea un banner pe care scria“Iubire, îţi explic împrumutul acasă”.

Costa Rica respiră după victoria în faţa Japoniei

Costa Rica a început cu stângul Campionatul Mondial 2022, după 0-7 cu Spania, iar mulţi o vedeau o victimă sigură în faţa Japoniei, care a produs a doua marea surpriză a turneului final din Qatar, în urma victoriei surprinzătoare în faţa Germaniei.

ADVERTISEMENT

Cu un golaveraj dezastruos, 1-7, Costa Rica visează la o minune în ultima etapă de la Campionatul Mondial. Selecţionata Luis Fernando Suárez s-ar putea califica în optimile de finală, dar are nevoie de o victorie contra Germaniei, iar Spania să învingă Japonia, un scenariu ce se anunţă SF.

Este a şasea participare la Campionatul Mondial pentru Costa Rica, iar cea mai mare performanţă a venit la ediţia din 2014. În Brazilia, acum opt ani, costaricanii câştigau o grupă din care mai făceau partea Italia, Anglia şi Uruguay.

ADVERTISEMENT

A urmat calificarea în sferturile de finală, după succesul în faţa Greciei, la loviturile de departajare. Aventura costaricanilor s-a oprit în sferturi, după 3-4 cu Olanda, tot la loviturile de departajare.

ADVERTISEMENT