News

Un criminal și-a atacat avocatul după ce și-a primit sentința. A ucis două persoane, dar și-a pierdut controlul în sala de judecată

Extrem de nervos după ce și-a primit sentința, o condamnare la moarte, un criminal și-a atacat violent avocatul chiar în sala de judecată.
29.06.2023 | 08:08
Un criminal sia atacat avocatul dupa ce sia primit sentinta A ucis doua persoane dar sia pierdut controlul in sala de judecata
Un criminal și-a atacat avocatul după ce și-a primit sentința: condamnare la moarte. Sursa foto: capturi YouTube / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Joseph Zieler, un criminal din Statele Unite ale Americii condamnat la moarte pentru uciderea a două persoane, și-a atacat violent avocatul imediat după sentința pronunțată de judecător.

Un criminal și-a atacat avocatul după ce și-a primit sentința: condamnare la moarte

Bărbatul de 61 de ani din Florida a fost condamnat la moarte pentru uciderea, în 1990, a unei fetițe de 11 ani și a babysitter-ului ei. La doar câteva secunde după aflarea verdictului, individul s-a năpustit cu furie asupra apărătorului său. Acesta din urmă s-a ales cu un cot în față.

ADVERTISEMENT

Cum au decurs evenimentele în sala de judecată. La finalul audierilor, care au avut loc luni, în Florida, Joseph Zieler a cerut să vorbească cu avocatul său Kevin Shirley, arată un videoclip apărut în online.

În timp ce Shirley s-a aplecat să discute cu clientul său, Zieler și-a ridicat cotul și l-a lovit cu putere pe bărbat în față. Imediat, oamenii de ordine din sală l-au imobilizat pe criminal și l-au scos din încăpere.

ADVERTISEMENT

Avocatul ucigașului nu a suferit răni grave. Acesta a avut chiar puterea să glumească. Shirley a spus că este în regulă, spunându-i judecătorului: ”Obișnuiam să boxez. Am primit lovituri mult mai dure decât aceasta”. Apoi, într-un interviu pentru NBC News, acesta a afirmat că nu a fost rănit și nu știe de ce l-a atacat clientul său.

În schimb, avocatul a fost numulțumit de reacția oamenilor de ordine din sală. ”Trebuiau să anticipeze cum va reacționa Zieler”, a spus Shirley într-o declarație făcută ulterior.

ADVERTISEMENT

Am avut o relație de colaborare foarte bună cu clientul meu. Probabil că a fost ultimul lui gest de a se mai face remarcat în public. Eu am fost singurul civil din apropierea sa”, a mai adăugat Shirley.

Joseph Zieler, un individ cu mai multe infracțiuni la activ

Joseph Zieler a fost condamnat pentru uciderea lui Robin Cornell, în vârstă de 11 ani, și a îngrijitoarei ei, Lisa Story, în vârstă de 32 de ani. Robin și Story au fost asfixiate și agresate sexual.

ADVERTISEMENT

Incidentul de luni din Florida nu a făcut decât să demonstreze personalitatea violentă a lui Zieler. Anterior, în timpul procesului, acesta a țipat la juriu și a făcut gesturi vulgare. De notat că individul a fost condamnat la închisoare pentru altă agresiune în 2016. La acea vreme s-a stabilit că ADN-ul său era la locul crimelor din 1990.

ADVERTISEMENT
Tags:
L-a convins pe Becali » După 4 luni de negocieri, semnează cu FCSB:...
L-a convins pe Becali » După 4 luni de negocieri, semnează cu FCSB: „Azi i-a dat răspunsul!”
Francezii au „foame“ de bani: dovada că prețurile au explodat la Paris, cu...
Francezii au „foame“ de bani: dovada că prețurile au explodat la Paris, cu ocazia Jocurilor Olimpice
EXCLUSIV Gică Hagi nu vrea să mai vine națională! Regele, în onflict cu...
EXCLUSIV Gică Hagi nu vrea să mai vine națională! Regele, în onflict cu FRF. Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță merg în această seară la Constanța să-l convingă!
Insula din Grecia care a ajuns sufocată de mormane de gunoaie
Insula din Grecia care a ajuns sufocată de mormane de gunoaie
Denis Alibec a rupt tăcerea despre noua iubită, o campioană mondială şi europeană...
Denis Alibec a rupt tăcerea despre noua iubită, o campioană mondială şi europeană la gimnastică. Tânără arată răvăşitor
A recunoscut totul! Cătălin Botezatu, declarații despre orientarea lui sexuală, după ce a...
A recunoscut totul! Cătălin Botezatu, declarații despre orientarea lui sexuală, după ce a fost criticat că este Gay: „Și cu femei, și cu bărbați...”
BOMBĂ în SUA! ANUNȚUL făcut de KAMALA HARRIS! LOVITURĂ pentru TRUMP!
BOMBĂ în SUA! ANUNȚUL făcut de KAMALA HARRIS! LOVITURĂ pentru TRUMP!
Alibec, îndrăgostit până peste cap. O campioană mondială la gimnastică i-a sucit mințile...
Alibec, îndrăgostit până peste cap. O campioană mondială la gimnastică i-a sucit mințile fotbalistului
Averea ascunsă a Regelui Charles. Cât de bogat este monarhul
Averea ascunsă a Regelui Charles. Cât de bogat este monarhul
Ea este soția profesorului cu fustă de la Universitatea din București. Bridget și...
Ea este soția profesorului cu fustă de la Universitatea din București. Bridget și Andrei Nae sunt căsătoriți de ani buni
Șef de companie de stat din Romania: 76.000 de lei pe lună. Cosmin...
Șef de companie de stat din Romania: 76.000 de lei pe lună. Cosmin Ghiță a fost numit director general pe 12 februarie 2023
Cum a ajuns România pe mâna sovieticilor. Cine au fost cei care au...
Cum a ajuns România pe mâna sovieticilor. Cine au fost cei care au decis soarta țării înainte de terminarea războiului