Life

Un cunoscut actor turc, devastat după ce fiica lui a fost găsită fără viață, în urma cutremurului devastator: “Inima îmi plânge”

Momente cumplite pentru un cunoscut actor turc. Fiica lui a fost găsită fără viață, în urma cutremurului devastator de săptămâna trecută.
14.02.2023 | 11:44
Un cunoscut actor turc devastat dupa ce fiica lui a fost gasita fara viata in urma cutremurului devastator Inima imi plange
Un actor turc și-a pierdut fiica în urma cutremurului din Turcia. Sursa foto: haberturk.com/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un actor turc și-a pierdut fiica în urma cutremurului care a avut loc săptămâna trecută în Turcia. Aceasta a fost găsită recent sub dărâmături, însă a fost prea târziu pentru ea.

Un cunoscut actor turc și-a pierdut fiica în urma cutremurului devastator

Încă de la producerea seismului, Orhan Aydın a lansat un apel în mediul online, rugându-i pe oameni să-l ajute să le găsească pe fosta sa soție și pe fata lui. Actorul a sperat până în ultima clipă ca cele două să fie găsite, însă a fost devastat după ce a aflat că fiica lui a decedat după ce o masă mare de beton s-a prăbușit peste ea.

ADVERTISEMENT

“Încercăm să ajungem la fiica mea. Există o masă mare de beton deasupra ei. Nu mai am putere să îndur, inima îmi plânge. Mâinile sunt tremurânde. Sunt devastat că țara mea este în paragină.

Durerea și întristarea mea sunt de nedescris. Haide, dragă mea… Haide, zâmbet frumos… Rezistă…”, a transmis actorul, înainte ca fiica lui să fie găsită sub dărâmături, fără viață. În schimb, fosta soție a lui Orhan Aydın a supraviețuit.

ADVERTISEMENT

Ali Kılıç, primarul din Maltepe, este cel care i-a dat vestea cumplită cunoscutului actor. Echipele de intervenție au încercat neîncetat să o găsească pe femeie, timp de mai bine de o zi.

“Nu i-am putut oferi vești bune actorului Orhan Aydın. Îmi pare foarte rău. După 36 de ore de muncă neîntreruptă, prețioasa lui fiică Eylem Şafak Aydın a fost scoasă din dărâmături. Condoleanțe”, a fost mesajul transmis de edil, notează romaniatv.net.

ADVERTISEMENT

Cutremurul din Turcia a produs zeci de mii de victime

Peste 36.000 de persoane și-au pierdut viața în urma seismului petrecut cu mai bine de o săptămână în urmă, potrivit ultimelor informații oferite de centrul turc de coordonare a situațiilor de urgență SAKOM. Aproximativ 32.000 de persoane din Turcia au decedat, iar în Siria peste 4.500 de persoane.

Cutremurul devastator a avut loc pe 6 februarie 2023 și a avut o magnitudine de 7,8 pe scara Richter. Sudul și centrul Turciei, precum și vestul Siriei, au fost zonele cele mai afectate de seism.

ADVERTISEMENT

Mii de clădiri s-au prăbușit în urma seismului, care a fost cel mai puternic înregistrat în Turcia, de la cel din Erzincan din 1939. De asemenea, a fost cel mai mortal cutremur care a afectat Siria de la cutremurul din 1822 din Alep.

ADVERTISEMENT