Life

Un cunoscut tik-toker din România și-a dat foc în timp ce făcea un live. Care este acum starea tânărului

Florin Habibi, un cunoscut tik-toker din România, și-a dat foc în timpul unui live. Cum se simte acum tânărul și de ce a făcut acest gest?
16.11.2022 | 23:46
Un cunoscut tiktoker din Romania sia dat foc in timp ce facea un live Care este acum starea tanarului
Tik-tokerul Florin Habibi și-a dat foc în timpul unui live. Sursa foto: Tik Tok/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Florin Habibi, un cunoscut tik-toker român, și-a dat foc în timpul unei transmisiuni live. Tânărul a ajuns la spital după ce utilizatorii s-au mobilizat și au chemat ambulanța.

Cum se simte Florjin Habibi, un cunoscut tik-toker, după ce și-a dat foc în timpul unui live

Tânărul a făcut gestul necugetat în urmă cu o zi, iar cei care îl urmăresc au fost șocați.

În timp ce făcea un live pe cunoscuta platformă de socializare, Florin s-a stropit cu un lichid de culoare albastră. A aprins apoi o brichetă și și-a dat foc, după care s-au auzit urletele sale de durere.

ADVERTISEMENT

Urmăritorii au apelat în timp util numărul de urgență 112.

Florin Habibi locuia într-o casă modestă împreună cu mama și cu nepoata lui. Mama tânărului tik-toker are probleme grave de sănătate, iar acesta petrecea mult timp pe platforma de socializare, acolo unde primea donații.

De când Florin și-a expus foarte mult viața personală în mediul online, nepoata lui, Narcisa, a fost plasată în grija statului.

ADVERTISEMENT

După ce nepoata a fost luată de lângă el, Florin a trecut prin clipe dificile. Tânărul era disperat, așa că a recurs la un gest necugetat și a decis să-și dea foc.

Astăzi, Florin ar fi urmat să fie transportat cu elicopterul la un spital din Iași, însă acest lucru nu a fost posibil din cauza condițiilor meteo.

ADVERTISEMENT

Unul dintre prietenii lui Florin a dezvăluit că starea sa de sănătate este bună în acest moment. Tânărul e în afata oricărui pericol, dar ar putea recurge oricând la un gest asemănător.

“Depinde de starea emoțională, mi-a spus medicul, vestea rea e că își poate schimba starea emoțională și se poate transforma într-o persoană cu probleme.

ADVERTISEMENT

S-a făcut o comisie, a vrut să îl trimită la Iași, am înțeles că sunt mai multe persoane în România arse, mai mult decât el, plus că a plouat astăzi, nu zboară elicopterul.”, a declarat prietenul lui Florin Habibi pentru spynews.ro.

“El a făcut asta ca un strigăt de ajutor”

Prietenul tik-toker-ului consideră că acesta a recurs la un asemenea gest pentru a transmite faptul că are nevoie de ajutor. Acesta consideră că Florin nu a vrut să își dea foc, însă nu a văzut nicio altă cale a ieșire din situația în care se afla.

“El a făcut asta ca un strigăt de ajutor, eu vă spun 100% că nu a vrut să facă asta, dar a simțit ca nu mai are putere. Nu avea nicio mână de ajutor, din nicio parte, a spus că nu mai are rost…

Eu personal am stat de vorbă cu el, el se gândea în continuare să facă prostii. Mi-a arătat că se bucură că vede că ne luptăm să îi salvăm fetița.

Asta e cea mai mare supărare, că i-a luat fetița de lângă el, că nu mai e Narcisa acasă. El înainte să facă treaba asta a primit un videoclip cu fetița unde este tratată prost…”, a mai povestit prietenul tânărului.

Mai multe comunități s-au unit cu scopul de a strânge donații pentru Florin Habibi, dar și pentru mama lui. Femeia nu poate merge din cauza problemelor de sănătate.

ADVERTISEMENT
Tags: