News

Un elev de clasa a 8-a din Timișoara și-a împușcat un coleg cu o armă de tip airsoft. Decizia luată de Poliție

Un elev de clasa a 8-a a unei școli din Timișoara s-a dus la ore cu o armă de tip airsoft. Acesta a și folosit-o, împușcându-și un coleg.
09.11.2022 | 21:07
Un elev de clasa a 8a din Timisoara sia impuscat un coleg cu o arma de tip airsoft Decizia luata de Politie
Incident la o școală din Timișoara. Un elev și-a împușcat un coleg cu o armă de tip airsoft. Sursa foto: gunfire.com
ADVERTISEMENT

Încă un incident grav a fost raportat la o școală din România. Un elev de clasa a 8-a a venit la cursuri cu un pistol de tip airsoft asupra sa, pe care l-a și folosit.

Incident la o școală din Timișoara. Un elev și-a împușcat un coleg cu o armă de tip airsoft

Totul s-a întâmplat în vestul țării, la Timișoara. Un elev de clasa a 8-a de la Liceul Sportiv Banatul a venit cu un pistol de airsoft la şcoală și și-a împușcat un coleg.

ADVERTISEMENT

Incidentul a avut loc la scurt timp după ce copiii s-ar fi luat la ceartă. Nervos, elevul înarmat a scos pistolul şi a tras asupra colegului de mai multe ori.

Martorii la evenimentul, ceilalți elevi i-au anunţat pe profesori, iar la rândul lor aceştia au anunțat Poliţia.

ADVERTISEMENT

La unitatea de învățământ a ajuns rapid un echipaj de Poliţie, iar agenţii au reuşit să recupereze pistolul. Elevul care şi-a împuşcat colegul a fost dus la audieri.

Potrivit IPJ Timiș, incidentul ar fi avut loc pe data de 14 octombrie 2022. Abia acum, polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

ADVERTISEMENT

Elevul care și-a împușcat colegul, amendat cu 100 de lei

În acest caz, polițiștii au deschis un dosar penal pentru lovire sau alte violențe și l-au amendat pe copilul care deținea pistolul de airsoft cu 100 de lei.

Mai mult, oamenii legii i-au confiscat arma elevului din clasa a 8-a, dar și o cutie cu bile și un tub cu gaz.

ADVERTISEMENT

”În fapt, la data de 14 octombrie 2022, la o unitate școlară din Timișoara, în timpul pauzei de la ora 11:00, a avut loc o altercație între doi elevi, în vârstă de 15 și 16 ani, iar la un moment dat tânărul de 16 ani a scos de la brâu o armă tip airsoft, pe care a îndreptat-o către colegul său și a tras cu o bilă asupra sa”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Din fericire, în urma incidentului, elevul asupra căruia colegul său a tras cu arma de tip airsoft nu a fost rănit.

ADVERTISEMENT
Tags: