Life

Un ”faimos” de la Survivor România 2023 și-a cumpărat casă în Bali: ”Tocmai am terminat-o”

Cine este ”faimosul” de la Survivor România 2023 care are casă în Bali. ”Tocmai am terminat-o”, se laudă concurentul din competiție.
22.12.2022 | 14:15
Un faimos de la Survivor Romania 2023 sia cumparat casa in Bali Tocmai am terminato
”Faimosul” vrea să se mute cu logodnica lui în casa din Bali. Sursa foto: facebook, Forbes, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un nou sezon Survivor România va începe în curând, pe Protv. Până atunci, ies la iveală noi informații despre concurenții care se vor întrece pentru trofeu și cei 100.000 de euro.

Concurentul de la Survivor România 2023 care are casă în Bali. Face parte din echipa ”Faimoșilor”

Și în acest an, Survivor România va fi împărțit în două tabere: ”Faimoși” și ”Războinici”. Unul dintre membrii ”faimoșilor” și-a cumpărat casă în Bali.

ADVERTISEMENT

Participantul din competiția filmată în Republica Dominicană spune că plănuia să se mute în curând cu logodnica lui în noua locuință, dar iată că ”Survivor România” i-a schimbat puțin planurile.

” Tocmai am terminat-o! E fresh’ casa și eu nu am apucat să mă mut în ea așa cum era planul făcut, să mă mut cu logodnica mea acolo. Se mută ea și eu mă mut în junglă. (…) În fiecare zi îmi e dor de Bali!”, a declarat ”faimosul”.

ADVERTISEMENT

Numele la care facem referire este Remus Boroiu, specialist în transformarea corporală. Tânărul este mândru de ceea ce a realizat până acum și abia așteaptă să înceapă Survivor România.

”Sincer îmi doresc de ceva timp să ajung la Survivor și se pare că în 2022 am fost atât de cuminte încât le primesc pe toate și m-am aliniat cu sufletul meu și cu misiunea mea aici pe Pământ încât a venit și această provocare.

ADVERTISEMENT

Nu pot spune nu provocărilor, mai ales de genul acestora. Sunt încântat de partea pozitivă și anume că voi lăsa tot ce înseamnă telefon, tehnologie și voi face un detox tehnologic masiv”, a transmis Remus Boroiu.

Remus Boroiu
Remus Boroiu, faimos la Survivor România 2023. Sursa foto: facebook

Cine sunt ”Faimoșii” de la Survivor România 2023

În noul sezon Survivor România, ”Faimoșii” sunt: Remus Boroiu, Vica Blochina, Sebastian Dobrincu, Maria Constantin, Jorge, Carmen Grebenișan, Bianca Patrichi, Ada Dumitru, Gheboasă, DOC, Ștefania Stănilă și Ionuț Iftimoaie.

ADVERTISEMENT

Survivor România 2023 va debuta pe micile ecrane pe data de 16 ianuarie 2023. Și în acest an, emisiunea se va transmite pe Protv și va fi moderată de Daniel Pavel.

ADVERTISEMENT