Sport

Un fan a fost dat afară de la WTA Cincinnati după ce a fluturat steagul Ucrainei în fața a doua jucătoare din Rusia. Video

O fană a fost dată afară de la turneul de la Cincinnati după ce a venit cu un steag al Ucrainei la meciul dintre Anna Kalinskaya și Anastasia Potapova, ambele jucătoare fiind din Rusia.
16.08.2022 | 21:47
Un fan a fost dat afara de la WTA Cincinnati dupa ce a fluturat steagul Ucrainei in fata a doua jucatoare din Rusia Video
Fan, dat afară de la WTA Cincinnati după ce a fluturat steagul Ucrainei în fața a doua jucătoare din Rusia. Sursă foto: twitter.com
ADVERTISEMENT

În cele din urmă, fiind amenințată cu poliția, aceasta a părăsit arena, izbucnind în plâns din cauza deciziei pe care o consideră nedreaptă.

Fan, dat afară de la WTA Cincinnati după ce a fluturat steagul Ucrainei în fața a doua jucătoare din Rusia

O fană a tenisului din Statele Unite ale Americii a fost dată afară de la turneul de la Cincinnati după ce a venit cu steagul Ucrainei la un meci din calificări între două jucătoare din Rusia.

ADVERTISEMENT

„Lola”, așa cum are numele de scenă pe rețelele de socializare a povestit că arbitrul de scaun Morgan Lara a coborât pentru a vorbit cu ea, pentru a părăsi arena, mărturisind că a fost și amenințată de poliție.

„Asta nu e Rusia! Aici e SUA! Aveam cu mine steagul Ucrainei nu pentru a face lucruri nebunești sau a le distrage atenția jucătoarelor. Stăteam pe scaun în liniște și pace”, a spus Lola pentru Local 12.

ADVERTISEMENT

„Arbitrul mi-a transmis că mesajul pe care îl transmit le agită pe jucătoarele din Rusia. I-am zis că nu dau jos steagul.

Apoi, au oprit meciul și securitatea a venit și m-a amenințat că va chema poliția în cazul în care nu plec”, a mai spus aceasta.

ADVERTISEMENT

La Indian Wells, Anna Kalinskaya a jucat cu adidași inscripționați cu mesajul „Nu războiului!”

Deși este născută la Moscova, Anna Kalinskaya a fost printre primele sportive din Rusia, care au protestat împotriva războiului dintre Rusia și Ucraina.

La Indian Wells, Anna Kalinskaya a avut adidași inscripționați cu mesajul „No war”.

Adidașii Annei Kalinskaya. Sursă foto: twitter.com
Adidașii Annei Kalinskaya. Sursă foto: twitter.com

Și Anastasia Potapova a postat mai multe mesaje pe rețelele de socializare împotriva războiului dintre Ucraina și Rusia.

ADVERTISEMENT

Anastasia Potapova se va duela cu Simona Halep în primul tur al turneului de la Cincinnati. Cele două s-au mai întâlnit până acum de două ori, de fiecare dată meciurile fiind câștigate de Simona.

ADVERTISEMENT