Fotbal international

Un fan argentinian a intrat dezbrăcat pe teren imediat după golul lui Messi contra Olandei! A fost îndepărtat cu greu de forțele de ordine. Foto

Un fan argentinian a intrat pe teren dezbrăcat imediat după golul marcat de Lionel Messi împotriva Olandei, fiind cu greu îndepărtat de forțele de ordine.
09.12.2022 | 22:58
Un fan argentinian a intrat dezbracat pe teren imediat dupa golul lui Messi contra Olandei A fost indepartat cu greu de fortele de ordine Foto
Un fan argentinian a intrat dezbrăcat pe teren imediat după golul lui Messi contra Olandei
ADVERTISEMENT

Suporterul s-a bucurat atât de mult pentru cel de-al doilea gol înscris de naționala țării sale încât a renunțat la tricou și a intrat pe teren fără să mai țină cont de nimic.

Un fan argentinian a intrat dezbrăcat pe teren imediat după golul lui Messi contra Olandei

Un fan al Argentinei s-a bucurat atât de mult de golul marcat de Lionel Messi împotriva Olandei și a intrat pe teren dezbrăcat pentru a sărbători reușita căpitanului naționalei țării sale.

ADVERTISEMENT

Lionel Messi a transformat fără emoții o lovitură de la 11 metri, care a reprezentat al doilea gol al Argentinei împotriva Olandei, după reușita lui Molina din prima repriză, care a venit în urma unei acțiuni superbe a lui Messi.

La scurt timp după golul din minutul 75 al lui Leo Messi, Olanda a reușit să reducă din diferență prin Wout Weghorst, în minutul 82, iar același Weghorst a reușit să egaleze.

ADVERTISEMENT
Fanul Argentinei intrat pe teren
Fanul Argentinei intrat pe teren

Messi le-a promis argentinienilor că va face uitat eșecul cu Arabia Saudită

Argentina a început slab Campionatul Mondial cu o înfrângere rușinoasă împotriva Arabiei Saudite, scor 1-2, partidă în care selecționata lui Lionel Scaloni a condus la pauză.

„Este o lovitură uriașă, o înfrângere care doare, dar trebuie să continuăm să avem încredere în noi. Acest grup nu se va preda! Vom încerca să învingem Mexicul.

ADVERTISEMENT

Golul marcat rapid ne-a făcut mai mult rău, ne-a indus în eroare. Știam că se poate să nu fim la cel mai înalt nivel în priul meci.

N-am fost în joc, ceea ce nu ni s-a mai întâmplat de multă vreme. Și, pe măsură ce timpul trecea, iar rezultatul era împotriva noastră, lucrurile au devenit din ce în ce mai dificile.

ADVERTISEMENT

E timpul să fim mai uniți ca niciodată, să o luăm de la zero și să ne facem jocul”, spunea Messi înaintea meciului cu Mexic, scor 2-0, în care a marcat un gol superb.

ADVERTISEMENT