Fotbal international

Șeful lui PSG a explicat ce se întâmplă cu Messi, Ronaldo și Mbappe. Pe ce star de la Cupa Mondială a pus ochii

Președintele lui PSG, Nasser Al-Khelaifi, prezent la Cupa Mondială din Qatar, a analizat evoluțiile avute de Leo Messi, Cristiano Ronaldo și Kylian Mbappe.
09.12.2022 | 19:34
Seful lui PSG a explicat ce se intampla cu Messi Ronaldo si Mbappe Pe ce star de la Cupa Mondiala a pus ochii
Președintele lui PSG, Nasser Al-Khelaifi, prezent la Cupa Mondială din Qatar, a analizat evoluțiile avute de Leo Messi, Cristiano Ronaldo și Kylian Mbappe. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Toți cei trei mari fotbaliști sunt prezenți în sferturile de finală ale turneului final, alături de reprezentativele Argentinei, Portugaliei și Franței.

Messi, Ronaldo și Mbappe, analizați de președintele lui PSG

Puncte de atracție la Cupa Mondială din Qatar, Lionel Messi, Cristiano Ronaldo și Kylian Mbappe au fost luați la bani mărunți de șeful lui PSG, Nasser Al-Khelaifi, care însă a anunțat că are o țintă surpriză pentru campioana Franței.

ADVERTISEMENT

Omul cu banii de la formația din capitala Franței a ținut să anunțe că după încheierea turneului final vor începe negocierile cu starul argentinian pentru prelungirea contractului scadent la vară.

”Messi este foarte fericit, se vede asta și cu echipa națională. Dacă un jucător nu este mulțumit, vei vedea că performanța lui nu este bună nici pentru echipa națională. A evoluat fantastic în acest sezon pentru noi, a marcat multe goluri și a dat pase decisive, la fel și la națională.

ADVERTISEMENT

Deci, ceea ce am convenit împreună este că după Cupa Mondială să ne așezăm la masa negocierilor. Dar ambele părți sunt foarte fericite, așa că vom vorbi după Cupa Mondială”, a declarat Al-Khelaifi, pentru Sky Sports.

De ce nu e interesat de transferul lui Ronaldo

Președintele lui PSG a infirmat zvonurile care dădeau un posibil transfer al lui Cristiano Ronaldo la gruparea de pe Parc des Princes, după ce acesta și-a reziliat contractul cu Manchester United.

ADVERTISEMENT

”Este o legendă, este o vedetă. Îl admir și îl iubesc ca jucător. Este fantastic și se descurcă extraordinar și la 37 de ani. Orice club ar vrea să-l semneze. Problema pentru noi este avem postul acoperit. Ar fi imposibil, sincer, pentru noi”, a spus Al-Khelaifi.

După ce s-a oficializat despărțirea de Manchester United, presa internațională a scris că Ronaldo va semna un contract fabulos cu Al Nassr din Arabia Saudită, unde va câștiga în total cu bonusuri și din alte clauze aproximativ 200 de milioane de euro anual.

ADVERTISEMENT

Cum l-a convins pe Mbappe să rămână în Franța

Nasser Al-Khelaifi s-a arătat mândru de faptul că atacantul Kylian Mbappe a ales să continue la PSG și a dezvăluit că nu s-a îndoit niciodată de ce alegere va face acesta, deși au existat contacte serioase cu Real Madrid.

”Pentru mine, el este un jucător de top și un om excepțional, un profesionist. Așa că pentru mine a fost esențial că a rămas și nu a plecat gratis. Acesta este un alt punct important, dar așa cum am spus întotdeauna, am avut tot timpul încredere în el.

A avut încredere în familia lui pentru că am creat o relație specială, iar el este parizian, este francez și este mândru că joacă în Franța. Va înfrunta Anglia și despre asta este vorba, el reprezintă Franța și echipa sa națională, dar și clubul său”, a continuat el.

Rashford, următoarea țintă a lui PSG

În final, președintele lui PSG a vorbit despre faptul că îi place foarte mult de Marcurs Rashford, atacantul lui Manchester United și al naționalei Angliei, și nu a exclus un posibil transfer al acestuia la colosul francez.

”Rashford este un alt jucător care este cu adevărat uimitor. Să vină gratis? Pentru a-l avea pe Rashford gratis, fiecare club ar alerga după el, cu siguranță. Nu o ascundem, am vorbit înainte și… există interes. Dar momentul nu a fost unul bun pentru nicio parte. Poate la vară, de ce nu?

Astăzi, dacă este agent liber, bineînțeles că putem vorbi direct cu el, dar nu vom vorbi cu el acum. Îl lăsăm să se concentreze pe Cupa Mondială. Apoi, în ianuarie, să sperăm, dacă suntem interesați, vom vorbi cu el”, a precizat Nasser Al-Khelaifi.

ADVERTISEMENT