Sport

Un fost căpitan din Bănie, avertisment înainte de FC U Craiova – FC Voluntari: „Nu va fi ușor! Ciobotariu studiază foarte bine adversarii”

Mădălin Ciucă a analizat pentru FANATIK barajul FC U Craiova 1948 - FC Voluntari. Fostul căpitan din Bănie i-a avertizat pe olteni înaintea partidei.
26.05.2023 | 11:00
Un fost capitan din Banie avertisment inainte de FC U Craiova  FC Voluntari Nu va fi usor Ciobotariu studiaza foarte bine adversarii
Un fost căpitan din Bănie, avertisment înainte de FC U Craiova - FC Voluntari: „Nu va fi ușor! Ciobotariu studiază foarte bine adversarii”. sursă foto: FANATIK
ADVERTISEMENT

FC U Craiova 1948 își joacă șansa pentru cupele europene în fața celor de la FC Voluntari, iar oltenii visează să treacă peste barajul împotriva ilfovenilor. Mădălin Ciucă, fost căpitan la formația lui Adrian Mititelu, i-a avertizat pe elevii lui Nicolo Napoli înaintea confruntării programate vineri, de la ora 20:00.

Mădălin Ciucă îi avertizează pe olteni înainte de FC U Craiova 1948 – FC Voluntari: „Au jucători de calitate, Ciobotariu își studiază foarte bine adversarii”

Stadionul „Ion Oblemenco” găzduiește barajul din play-out pentru cupele europene, iar elevii lui Nicolo Napoli sunt cu gândul la preliminariile Conference League. Mădălin Ciucă este de părere că oltenii nu vor avea o misiune ușoară împotriva celor de la FC Voluntari, formație care le-a pus probleme serioase în acest sezon.

ADVERTISEMENT

„Nu va fi un meci ușor, sincer. FC Voluntari este o echipă omogenă, care joacă ceea ce știe, dar ținând cont că se joacă acasă și depinde participarea într-o cupă europeană cred că va câștiga. Sunt o echipă care joacă, au jucători de calitate și antrenorul Ciobotariu este un antrenor care studiază foarte bine echipa adversă”, a spus Mădălin Ciucă.

Fostul căpitan de la FC U Craiova 1948 este de părere că Liviu Ciobotariu poate găsi un mijloc prin care îi oprească pe Juan Bauza și Yassin Bahassa. Acesta a declarat că elevii lui Nicolo Napoli vor fi susținuți de un public numeros pe „Ion Oblemenco”.

ADVERTISEMENT

„S-au întâlnit de mai multe ori în campionat și se cunosc, dar și Nicolo îi cunoaște pe cei de la Voluntari. Sper să găsească soluții să nu mai aibă surprizele din trecut. Voluntari are un grup, există posibilitatea să găsească o cale să îi neutralizeze pe Bauza și Bahassa.

Știți cum este în fotbal, la jucătorii cu asemenea calități contează foarte mult și ziua în care se află. Este posibil să prindă o zi bună, este posibil să prindă o zi mai puțin bună și să nu le iasă nimic sau să nu aibe spațiu să joace ceea ce știu prin calitățile lor.

ADVERTISEMENT

Te enervezi când nu îți iese jocul din ce în ce mai tare și este posibil să faci o partidă slabă, dar sperăm să nu fie cazul. Avantajul este că joacă la Craiova, iar din câte am înțeles că o să vină lumea la stadion, deja biletele se cumpără din ce în ce mai mult, probabil o să fie un public numeros”, a declarat fostul jucător.

Marele avantaj al oltenilor în FC U Craiova 1948 – FC Voluntari: „Spectatorii o să îi ajute mult”. Cine poate face diferența în baraj

Mădălin Ciucă este de părere că FC U Craiova 1948 are un lot mai valoros decât FC Voluntari, iar stilul de joc al oltenilor îi poate avantaja. Totodată, fostul jucător a spus că publicul poate să îi împingă de la spate pe elevii lui Napoli, însă sprijinul acestora ar putea dispărea în cazul unei prestații sub așteptări.

ADVERTISEMENT

„Avantajul este că au un lot mai bun față de Voluntari, sunt o echipă combinativă care joacă fotbal și nu neapărat încearcă să joace pe contraatac sau să se apere. Cred că spectatorii o să îi ajute mult, atunci când joci cu un public numeros presiune este pe echipa gazdă pentru că publicul te încurajează, dar și când nu îți iese jocul se pot întâmpla multe.

Nu cu mult timp în urmă a fost meciul cu Sepsi pentru acederea în play-off, iar după părerea mea presiunea a fost pe jucători. Probabil cei de la Sepsi au avut o mai mare experiență, au jucat meciuri internaționale și a făcut diferența la meciul acela. Cu siguranță va fi o presiune mai mare pe Craiova”, a declarat fostul fotbalist.

Mădălin Ciucă a declarat în exclusivitate pentru FANATIK că FC U Craiova 1948 are un lot care ar putea să facă față în preliminariile Conference League. Acesta va fi prezent pe stadion pentru a fi alături de favoriții săi la barajul pentru cupele europene.

„Dacă vor câștiga cele două meciuri de baraj și se vor califica în preliminarii înseamnă că merită să fie acolo și nu au nimic de pierdut. Au echipă, sunt jucători cu calitate și în meciurile din cupele europene pot face diferența și să câștige, să meargă cât mai sus în cupele europene, dar depinde de adversar și acum este cel mai important meciul cu Voluntari.

Diferența o pot face diferența cei din față, Bauza, Bahassa sau Chițu, dar contează foarte multe mijlocul și apărarea. Diferența pe tabela de marcaj o pot face doar atacanții. Cu siguranță o să merg și o să le țin pumnii pentru că nu am fost de mult timp”, a spus Ciucă.

FC U Craiova 1948, sub lupa fostului căpitan Mădălin Ciucă: „Nu în toate meciurile s-au ridicat la nivelul așteptărilor. Adrian Mititelu se va ambiționa să meargă mai departe”

Mădălin Ciucă s-a declarat mulțumit de evoluțiile „alb-albaștrilor” de-a lungul actualului sezon din SuperLiga. Acesta este convins că Adrian Mititelu se va ambiționa mult mai tare după această ediție și își va dori să termine cât mai sus în clasament cu FC U Craiova 1948.

„Au fost mai multe meciuri acasă cu evoluții satisfăcătoare din moment ce au câștigat play-out-ul. Nu toate s-au ridicat la nivelul așteptărilor, dar din moment ce au câștigat au fost evoluții bune per total. Pentru Adrian Mititelu orice participare în cupele europene sau un loc mai sus în clasament este un obiectiv.

La cum îl știu pe patron se va ambiționa să meargă mai departe, să investească și la anul să fie mult mai bine decât anul acesta care se încheie”, a încheiat fostul căpitan de la FC U Craiova 1948.

ADVERTISEMENT