Sport

Anunțul momentului la FCSB: „Gigi Becali își pregătește retragerea din fotbal! S-a săturat și el!”

Florin Prunea, fost manager general la Dinamo, a vorbit, în exclusivitate, pentru FANATIK, despre posibila retragere a lui Gigi Becali din fotbal, în viitorul apropiat.
20.11.2021 | 14:54
Anuntul momentului la FCSB Gigi Becali isi pregateste retragerea din fotbal Sa saturat si el
Un fost conducător de club anunță retragerea lui Gigi Becali din fotbal: „S-a săturat și el!”. Exclusiv
ADVERTISEMENT

Din cauza scandalului cu suporterii FCSB-ului, Gigi Becali a anunțat că este gata să renunțe la formația roș-albastră, pentru zece milioane de euro. Latifundiarul din Pipera a mai spus că, în cazul în care cineva o să plătească această sumă, își va lua jucătorii și se va muta la o altă echipă din Liga 1.

Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB, a venit rapid cu replica, susținând că a găsit un om de afaceri dispus să cumpere FCSB.

ADVERTISEMENT

Florin Prunea anunță retragerea lui Gigi Becali din fotbal

Florin Prunea este de părere că Gigi Becali își pregătește retragerea din fotbal, aceasta urmând să se întâmple în viitorul apropiat. Totodată, l-a lăudat pe antrenorul Toni Petrea care a revenit la „cârma” FCSB-ului, după plecarea lui Edi Iordănescu.

„Eu chiar cred că Gigi Becali vrea să se retragă din fotbal. Îl simt că își pregătește retragerea, pentru că s-a săturat și el. Mie nu mi-a displăcut cum a jucat echipa cât a antrenat-o Toni Petrea.

ADVERTISEMENT

Din contră, cred că omul și-a făcut treaba foarte bine, pare un băiat serios. Edi și-a desfășurat activitatea în condiții speciale, foarte greu de lucrat, și a avut rezultate excepționale”, a declarat Florin Prunea, în exclusivitate, pentru FANATIK.

Fostul conducător din „Ștefan cel Mare” mai spune că suporterii FCSB-ului ar trebui „să o lase mai ușor” cu dorința de a prelua echipa.

ADVERTISEMENT

„Eu zic că ar trebui să o lase mai ușor cu luatul echipe, că ați văzut că toată lumea plânge după Copos, Borcea sau Badea. Mai ușor cu facem noi și dregem noi.

Se învârte contorul dimineața, mai ales când vorbim despre o echipă care nu are sprijinul unei primării, FCSB. Se învârte contorul și pe la Berceni… și ăla de gaz, și ăla de curent, și apă, și salarii”, a mai spus Florin Prunea.

ADVERTISEMENT

Florin Prunea: „Am avut și eu probleme cu el”

Florin Prunea a vorbit și despre greșelile de arbitraj din partida Chindia Târgoviște – Rapid, 2-2, aruncând „săgeți” către „centralul” Chivulete și conducătorii Federației Române de Fotbal.

„Este o greșeală de arbitraj. Sigur că vine din partea unuia dintre cei mai buni asistenți. Este și el om, îl cunosc foarte bine. Este deasupra oricărei bănuieli, un om foarte corect.

Se poate întâmpla oricui. Sigur că nu aș vrea să fiu în locul celor de la Chindia, pentru că vorbim, totuși, și de eliminare, și de ce a mai fost pe acolo. Eu mi-am spus de multe ori impresia despre băiatul ăsta, Chivulete. Am avut și eu probleme cu el, ca și conducător. Îmi aduc aminte de celebrul meci CFR Cluj – Dinamo, când nu ne-a acordat 11 metri și, după aceea, de abia aștepta să o pună pe var și a acordat penalty în minutul 80 și ceva, la o fază care nu impunea sub nicio formă acordarea. Cei de la CCA ar trebui să fie mai atenți la promovările astea pe lista FIFA”, a adăugat Florin Prunea.

Florin Prunea: „Asta arată falimentul unui sistem securisto-comunist!”

În plus, Florin Prunea atrage atenția la faptul că Chindia Târgoviște este cea mai defavorizată echipă din Liga 1.

„Cel puțin primul roșu, a fost dat destul de ușor. Când îi scoți de pe lista FIFA pe Colțescu și Avram, trebuie să aduci ceva foarte bune. Uite că nu s-a întâmplat așa. Cei care au venit în locul lor… greșeli foarte mari în toate meciurile pe care le arbitrază.

Pe Emil (n.r. Săndoi) l-am avut și coleg de echipă. N-aș vrea să fiu în locul lui. El a fost extrem de civilizat, la final. Dar, atenție, Chindia este o echipă executată. Nu știu cât mai rezistă oamenii ăia. Îi cunosc pe toți cei care lucrează acolo. Se vede cu ochiul liber, din păcate. Chindia este cea mai defavorizată echipă.

Nu cred că nu vom avea prea curând VAR. Sunt două impedimente: voturile pentru președintele Federației și partea financiară. E în dezinteresul lui Burleanu. Ia întrebați conducătorii de cluburi de la Liga 2 și Liga 3, să vedeți ce se întâmplă pe acolo.

Unii de prin Federație se lăudă că: «Domne, aia e echipa mea». Este jale la Liga 2, cum unele echipe sunt împinse din spate. Se întâmplă lucruri care nu au de-a face cu fotbalul profesionist. E fără precedent ce se întâmplă. Uitați-vă la Cupa României, că pe nimeni nu mai interesează. Asta arată falimentul unui sistem securisto-comunist”, a încheiat Florin Prunea.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Botoșani: 1,98 este cota pentru „ambele echipe înscriu”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT