Sport

Un fost fotbalist important de la Steaua s-a enervat teribil: ”Am auzit o legendă a fotbalului românesc. Bă, ați înnebunit de tot. Mă duc să-mi dea și mie un post la rugby”

Fostul mare fotbalist Marin Barbu s-a enervat foarte tare din cauza faptului că sunt tot mai mulți cei care cred că legendele nu ar trebui să antreneze la copii și juniori.
15.02.2024 | 10:50
Un fost fotbalist important de la Steaua sa enervat teribil Am auzit o legenda a fotbalului romanesc Ba ati innebunit de tot Ma duc sami dea si mie un post la rugby
Marin Barbu s-a enervat teribil și a postat un mesaj dur
ADVERTISEMENT

Poreclit încă din perioada junioratului ”Magiun” pentru că i se lipea mingea de picior, Marin Barbu a fost unul dintre cei mai tehnici fotbaliști români. El a cunoscut gloria la Steaua București și FCM Brașov.

De ce s-a enervat fostul fotbalist Marin Barbu

Fost fotbalist extrem de important pentru România, dar și un antrenor cu foarte mare experiență, Marin Barbu s-a enervat de faptul că marii jucători sunt dați la o parte pentru a face loc unor oameni care vin cu tehnici moderne de antrenament.

ADVERTISEMENT

”Am auzit o legendă a fotbalului românesc că la copii și juniori nu ar trebui antrenați de foști fotbaliști, ci de oameni care fac antrenamente moderne. Din păcate, inteligența artificială nu știe să centreze sau să tragă la poartă.

O să mă duc la domnul Petrache (n.r. – Alin Petrache, președintele Federației Române de Rugby) să îmi dea și mie un post de antrenor la rugby. Bă, ați înnebunit de tot”, a scris Marin Barbu în mediul online.

ADVERTISEMENT

fost fotbalist enervat

Marin Barbu, de partea lui Gigi Becali în disputa cu CSA Steaua

În urmă cu mai bine de un an, cel supranumit ”Magiun” a mărturisit că în ciuda faptului că a jucat la Steaua București, ar accepta să lucreze cu Gigi Becali la FCSB dacă ar avea nevoie de bani.

”Sincer să fiu, dacă mi-ar fi foame, da. Dacă nu mi-ar fi foame, nu m-aș duce. E foarte greu să accepți ‘Bagă-l p-ăla, scoate-l p-ăla!’, strategia pe care o vrea patronul”, a declarat fostul mare fotbalist.

ADVERTISEMENT

Însă, el a fost de acord că în disputa legată de palmares dintre CSA Steaua și FCSB, cel care are dreptate este Gigi Becali. ”Domne, dacă stai și te uiți, mie îmi pare rău de Steaua Armatei. Au lăsat-o de izbeliște și a băgat Gigi lovele în echipă. Eu nu vreau să supăr pe nimeni, dar a lui Gigi ar trebui să fie.

FCSB este Steaua! Cum a cumpărat-o nu mă interesează, dar a investit bani în acea echipă. Dacă nu investea el bani, nu mai auzeam de Steaua de foarte mulți ani. Nu numai Gigi se bagă la echipă, dar la restul nu se face tam-tamul respectiv. Berlusconi se băga peste Ancelotti, dar nu știa nimeni ce făceau ei. Dacă Gigi n-ar mai comenta…

ADVERTISEMENT

Până la urmă, dacă te duci la alimentară… ‘Eu sunt Marin Barbu care a jucat la Steaua, dați-mi și mie o pâine’. ‘Dă-mi lovelele’. ‘N-am’. ‘Circulă!’. Băi băiatule, banii se mai câștigă și cu umilință. Când duci lipsa banilor nu-i chiar așa de ușor”, a mai spus ”Magiun” Barbu.

ADVERTISEMENT