Fotbal intern

Un fost fotbalist român a murit la numai 43 de ani, după ce s-a infectat cu virusul pandemic

03.04.2021 | 21:26
Un fost fotbalist roman a murit la numai 43 de ani dupa ce sa infectat cu virusul pandemic
ADVERTISEMENT

Cătălin Didu, fost fotbalist de Liga 2 la echipe ca Extensiv Craiova, ALRO Slatina sau Apulum Alba Iulia, a decedat după ce a s-a infectat cu virusul SAR-CoV-2. Avea numai 43 de ani. 

Fotbalist român de 43 de ani, decedat după ce s-a infectat cu noul coronavirus

Diagnosticul de COVID-19 îl primise în urmă cu doar câteva săptămâni. A fost internat la spitalul din Craiova, oraş în care şi locuia alături de soţia sa şi de fetiţa lor de 3 ani.

ADVERTISEMENT

În ultima perioadă, starea lui dădea semne că ar putea să se îmbunătăţească, dar, în cursul zilei de vineri, 2 aprilie, totul s-a terminat. A decedat în urma unui stop cardiorespirator.

Marcel Iancu, fost preşedinte la U Craiova 1948, şi-a exprimat regretul pentru moartea lui Cătălin Didu. „Dumnezeu să-l odihnească în pace pe Cătălin Didu! A fost un fotbalist talentat crescut de profesorul Gheorghe Vlad la CSS Universitatea Craiova, un om deosebit de respectos. Prea tânăr totuşi!“

ADVERTISEMENT

De-a lungul carierei sale, Cătălin Didu a evoluat, ca fundaş central, la nivelul Ligii 2, în formaţii precum Alro Slatina, Extensiv Craiova sau Apulum Alba Iulia. „Adio prieten drag!!! Nu-mi vine să cred…!!!“, a scris Alin Răceanu, unul dintre foştii lui coechipieri de la Slatina.

COVID-19 face victime indiferent de nume

Cazurile de COVID-19 se apropie de pragul de un milion în România, de la debutul pandemiei şi până acum. Până la 3 aprilie, erau confirmate 970.224 de infectări, cu 867.663 de pacienţi vindecaţi.

ADVERTISEMENT

Numai în ultimele 24 de ore s-au înregistrat 5.498 de noi cazuri, în secţiile de ATI fiind internaţi nu mai puţin de 1.448 de pacienţi, conform datelor oficiale.

Pe parcursul ultimelor zile, Nelu Ploieşteanu şi Gabi Luncă au decedat din cauza infecţiilor cu noul coronavirus. Nelu Ploieşteanu a murit vineri, 2 aprilie, iar Gabi Luncă s-a stins o zi mai târziu. 

ADVERTISEMENT