Sport

Un fost jucător de la Dinamo, detalii despre teribilul cutremur din Maroc: ”Mobila s-a mișcat foarte tare”

Marocul a fost devastat de un cutremur violent, iar un fost jucător de la Dinamo a venit cu detalii despre ce se întâmplă în țara din nordul Africii.
11.09.2023 | 17:41
Un fost jucator de la Dinamo detalii despre teribilul cutremur din Maroc Mobila sa miscat foarte tare
Marocul a fost devastat de un cutremur violent, iar un fost jucător de la Dinamo a venit cu detalii despre ce se întâmplă în țara din nordul Africii. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Seismul care a lovit Marocul vineri seara a provocat moartea a aproape 2.500 de persoane, iar bilanțul victimelor se așteaptă să crească pe măsură ce salvatorii ajung în zonele muntoase îndepărtate afectate de cutremur.

Cum a trăit un fost jucător la Dinamo cutremurul din Maroc

Fostul jucător al lui Dinamo, Reda Jaadi, care în prezent evoluează pentru Ittihad Tanger, a povestit faptul că nu a fost afectat foarte tare de cutremurul care a lovit Marocul, deoarece s-a mutat în nordul țării cu doar câteva zile înainte.

ADVERTISEMENT

”Vă mulțumesc pentru interes. Toți din familia mea sunt în siguranță. Am simțit ceva, dar nu foarte puternic, deoarece ne aflăm în zona de nord a țării, la frontiera dintre Spania și Maroc.

Ne-am mutat cu câteva zile înainte să se întâmple nenorocirea. În apartamentul în care am locuit s-au spart toate geamurile, mobila s-a mișcat foarte tare, unele obiecte au căzut. Este tragic ceea ce s-a întâmplat, sunt multe decese în zonă.

ADVERTISEMENT

Federația Marocană de Fotbal a decis ca membrii tuturor echipelor din campionatul intern să meargă și să doneze sânge, deoarece este nevoie pentru tratarea răniților. Vom rămâne uniți și, împreună, o să trecem și peste această tragedie”, a declarat Jaadi, pentru Pro TV.

Jaadi a schimbat trei echipe după ce a plecat de la Dinamo

Reda Jaadi, în vârstă de 28 de ani, a evoluat pentru Dinamo în perioada 11 ianuarie – 5 august 2019, fiind adus la echipă de antrenorul Mircea Rednic. Mijlocașul marocan născut în Belgia a jucat 14 partide și a înscris un singur gol.

ADVERTISEMENT

După ce și-a încheiat aventura în Ștefan cel Mare, Jaadi s-a întors în Maroc, însă nu a făcut-o cu mâna goală. Așa cum FANATIK v-a informat, fotbalistul a fost urmat de iubita sa Raluca Câmpean, fostă prezentatoare TV.

Ajuns în țara natală, Reda Jaadi a jucat timp de două sezoane la FUS Rabat. Au urmat alți doi ani la Wydad AC, iar din această vară a ajuns liber de contract la formația Ittihad Tanger.

ADVERTISEMENT

Emoţia este profundă zilele acestea şi lumea întreagă privește cu ochi înlăcrimaţi spre Maroc, acolo unde un cutremur produs în Munţii Atlas a răpit mii de vieți în câteva secunde. Un moment de-a dreptul emoţionant a fost semnalat sâmbătă, când de sub zidurile prăbuşite a fost scos în viaţă un copil nou-născut.


  • Cotă WIN2 pentru Dinamo: 1,86 este cota pentru ”peste 2,5 goluri” la meciul Dinamo – FCU Craiova

ADVERTISEMENT