Sport

Un fotbalist din SuperLigă a purtat microfon pe durata unui meci nebun. Este incredibil ce a ieșit! Vezi Video

Fundașul celor de la UTA, Alexandru Benga, a purtat microfon pe durata partidei cu FC Voluntari, scor 4-3. Descoperă cum trăiește un jucător profesionist, un meci de fotbal.
20.03.2024 | 16:44
Un fotbalist din SuperLiga a purtat microfon pe durata unui meci nebun Este incredibil ce a iesit Vezi Video
Alexandru Benga a purtat microfon pe durata partidei cu FC Voluntari. Sursă foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

UTA Arad demonstrează că este ceva mai aproape de vestul fotbalistic, nu doar din punct de vedere geografic. Arădenii au pus la cale o campanie pe care fanii din România s-au obișnuit să o vadă doar în alte campionate.

Prima dată în România

Fundașul arădenilor, Alexandru Benga, a purtat un microfon pe durata unui meci din SuperLigă. Ce meci și-au găsit cei de la UTA pentru o astfel de campanie! Chiar cea mai spectaculoasă partidă a sezonului, jocul de luni, împotriva Voluntariului, victorie cu 4-3.

ADVERTISEMENT

Cu toate că era mai interesant poate să auzim ce avea de spus Mircea Rednic pe durata unui astfel de joc, mai în glumă, mai în serios. Revenind, ceea ce a ieșit este cu adevărat formidabil și fix pe gustul unui consumator de fotbal, nu doar pentru fanii echipei în cauză.

VEZI VIDEO LA FINALUL ARTICOLULUI

Este ceva fantastic să poți auzi ce reacții are un fotbalist profesionist pe durata unui joc. Iar când este vorba de un astfel de meci, totul este la superlativ. Vă invităm să vedeți, dar mai ales să auziți mai jos, în clipul postat de către cei de la UTA, pe canalul lor de youtube.

ADVERTISEMENT

Un rezumat de 10 minute în care Alexandru Benga trăiește intens meciul dramatic împotriva ilfovenilor. Se aude cum Benga își încurajează coechipierii, cum îi atenționează. Se aude cum Benga suferă.

Benga se bucură și suferă într-un meci nebun

Practic, se aude fotbalul dintr-o cu totul altă pespectivă. Bucuria de la golul decisiv, din minutele de prelungiri este extrem de vibrantă, cu toți fotbaliștii strânși în fața galeriei. O acțiune pe care suporterul de rând o gustă.

ADVERTISEMENT

“Stai, mă, fundaș central! Stai cu mine! Eu! Calm, calm. Vezi că e ofsaid, Mihai! Mihai, pleacă de acolo! Noi nu putem pasa la meciul ăsta. Trebuie să jucăm doar cu minge lungă. Sunt agresivi!

Nu e tehnic, dar are o viteză foarte bună, ai grijă. Ești fratele meu! Împărțim împreună, bunele și relele. Vezi că ăla face ceva, pleacă, Matricardi! Nu îmi vine să cred ce se întâmplă!

ADVERTISEMENT

Vezi, când suntem împreună tot timpul. Ăsta e fotbalul! Asta e viața!”, au fost doar câteva dintre replicile fotbalistului arădean, Alexandru Benga, în timpul partidei cu FC Voluntari, de luni seara.

ADVERTISEMENT