Sport

Un jucător al lui Dinamo, detalii despre problemele financiare. Cât de mari sunt restanțele salariale

Cătălin Țîră, atacantul lui Dinamo, privește către meciurile decisive pentru accesul în play-off, dar atrage atenția că în continuare conducerea clubului este datoare jucătorilor.
12.02.2023 | 15:41
Un jucator al lui Dinamo detalii despre problemele financiare Cat de mari sunt restantele salariale
Conducerea lui Dinamo, din nou datoare la jucători. Foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Dinamo se pregătește pentru ultimele trei runde din sezonul regular al Ligii 2, obiectivul intermediar accederea în play-off. Însă, dincolo de presiunea obiectivelor sportive, jucătorii mai au o problemă: banii.

Cătălin Țîră dezvăluie că situația nu este tocmai roz la Dinamo: ”Avem restanțe”

Dinamo își continuă meciurile de pregătire. După înfrângerea cu Unirea Slobzia, 0-2, în care Ovidiu Burcă a testat și câțiva tineri de perspectivă, ”câinii” au întâlnit echipa secundă a celor de la Farul, cu care au remizat, 0-0.

ADVERTISEMENT

”A fost un meci cu ritm de cel puțin nivelul ligii secunde, foarte eficient din acest punct de vedere. Sunt jucători foarte interesanți la Farul.  Fac față cu brio cel puțin la nivelul ligii secunde unii dintre ei, alții chiar la nivelul primei ligi.

O perioadă cu bune și rele, cred că am acumulat, suntem mai buni ca echipă și ca grup. Întotdeauna îmi doresc să facem cantonament unde avem condiții, teren cu iarbă, climă bună. Ne-am adaptat, sperăm că pe viitor să avem posibilitatea să facem asta.  

ADVERTISEMENT

Mai sunt trei etape, speranțele sunt mult mai mari față de cum am început. Suntem la doi pași de play-off. Dacă vom câștiga aceste 3 etape, vom avea șanse foarte mari”, a spus Burcă, potrivit Radio Dinamo.

Și atacantul lui Dinamo, Cătălin Țîră, speră ca echipa sa să prindă play-off-ul. Însă scoate în evidență o altă problemă. Cea a restanțelor financiare. Care nu a fost rezolvată definitiv după greva de la startul pregătirilor.

ADVERTISEMENT

”Avem trei meciuri importante. Nici noi nu știm dacă vom juca împotriva Unirii Constanța. Am înțeles că au probleme de lot. Vom avea un meci greu în deplasare cu CSC Șelimbăr și apoi acasă cu Poli Timișoara.

Sperăm să facem o treabă bună. Obiectivul nostru e să intrăm în play-off. Nu va fi ușor, dar sperăm. La Dinamo situația nu e tocmai roz. Noi ne facem treaba pe teren. Sperăm să fie bine. 

ADVERTISEMENT

Atmosfera e una bună, suntem concentrați pe ce avem de făcut. Situația financiară nu este tocmai bună, avem restanțe, sperăm să se rezolve. Pe 15 (n.r. – februarie) o să facem două luni (n.r. – de restanțe salariale).

După episodul acela cu greva au intrat bani, a intrat un salariu, s-au liniștit apele”, a spus Cătălin Țîră, la Liga Digi Sport.

ADVERTISEMENT