Sporturi

Un jucător anonim de fotbal american a devenit erou național! A prins un copil căzut de la etajul 3. Video

09.07.2020 | 18:35
Un jucator anonim de fotbal american a devenit erou national A prins un copil cazut de la etajul 3 Video
ADVERTISEMENT

Un jucător anonim de fotbal american a devenit erou național după ce a prins un copil aruncat de mama sa de la etajul trei.

Locuința în care stăteau aceștia a luat foc, iar mama sa a fost nevoită să recurgă la această situație de avarie, pentru a-și salva copilul.

ADVERTISEMENT

Philip Blanks este numele fostului jucător de fotbal american, care a devenit erou național în SUA, după ce a salvat copilul.

Un jucător anonim de fotbal american a devenit erou național

Philip Blanks, un fost jucător de fotbal american, a ajutat la salvarea unei familii, care s-a trezit încpnjurată de flăcări în locuința lor din Phoenix, Arizona.

ADVERTISEMENT

Mama micuțului de trei ani a fost nevoită să-și arunce copilul pe geam pentru a-l salva din calea flăcărilor, iar norocul ei a fost Philip Blanks, care l-a prins ferm și i-a salvat viața.

„Nu mă văd ca un erou. Am fost pregătit să ajut oamenii”

Deși gestul său este demn de laude, Philip Blanks își păstrează modestia și a declarat că a fost instruit să ajute oamenii. În afară de meseria de jucător de fotbal american, Philip Blanks a făcut parte și din trupele de marină ale SUA.

ADVERTISEMENT

„N-am avut timp să mă gândesc, a fost vorba de instinct. Copilul a fost aruncat de cineva și s-a învârtit în aer ca o elice. Capul lui a căzut pe cotul meu. Deci, a fost o aterizare perfectă.

„Nu mă văd ca un erou. Am fost pregătit să protejez oamenii”, a mai spus Philip Blanks.

Din păcate, mama copilului nu a supraviețuit incendiului: „Ea a fost adevărata eroină, a făcut sacrificiul suprem pentru copilul ei”, a spus Philip Blanks cu lacrimi în ochi.

ADVERTISEMENT

În acest moment, copilul este în afară oricărui pericol, iar Philip Blanks a fost ovaționat pe rețelele de socializare, dar, din păcate, decesul mamei sale va reprezenta o mare durere în viața micuțului.

ADVERTISEMENT
Tags: