Sport

Un jucător de la AC Milan, amenințat cu arma de polițiști la o percheziție în stradă. A fost confundat cu un infractor. Video

Tiemoue Bakayoko, jucătorul lui AC Milan, a trăit momente uluitoare pe stradă, când polițiștii l-au confundat cu un gangster și l-au amenințat cu arma.
18.07.2022 | 19:28
Un jucator de la AC Milan amenintat cu arma de politisti la o perchezitie in strada A fost confundat cu un infractor Video
Tiemoue Bakayoko, jucătorul lui AC Milan, a trăit momente uluitoare pe stradă, când polițiștii l-au confundat cu un gangster și l-au amenințat cu arma. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Internaționalul francez este campion în Serie A cu Milan, acolo unde joacă sub formă de împrumut de la Chelsea.

Polițiștii l-au confundat pe jucătorul lui AC Milan cu un gangster

Revenind în Italia după vacanța de vară pentru a relua pregătirile cu AC Milan, Tiemoue Bakayoko a fost în centrul unui moment jenant. Jucătorul a fost reținut de polițişti în plină stradă, fiind confundat cu un infractor.

ADVERTISEMENT

Evenimentul nedorit s-a petrecut în 3 iulie, iar fotbalistul francez a fost percheziţionat sub amenințarea armei pentru că poliţiştii au crezut că este un suspect într-un caz legat de împuşcături în zona respectivă.

Francezul, recunoscut de un polițist în timpul percheziției

Jurnalistul Tancredi Palmeri, care scrie pentru SportItalia şi colaborează cu CNN şi Al Jazeera, a postat pe rețelele de socializare un video cu momentul în care Bakayoko a fost reținut de oamenii legii în centrul oraşului Milano.

ADVERTISEMENT

”Uitaţi-vă la momentul când un poliţist îi spune colegului care îl percheziţiona că nu este suspectul, ci un jucător de la Milan, iar polițistul reacţionează: ‘CINE?’”, a scris Palmeri pe Twitter.

Jurnalistul a postat apoi şi explicaţia poliţiei din Milano: ”Percheziţia a avut loc în 3 iulie şi a venit după ce în zonă, în orele precedente, s-au semnalat împuşcături şi cei doi suspecţi erau doi bărbaţi într-un SUV care corespundeau descrierii, unul dintre ei era de culoare şi purta tricou verde. De aceea s-a folosit arma”.

ADVERTISEMENT

Bakayoko, campion în Serie A cu Milan

Adus în anul 2017 La Chelsea, după ce clubul londonez a plătit 40 de milioane de lire sterline pentru achiziționarea sa de la AS Monaco, Tiemoue Bakayoko nu a strălucit pe Stamford Bridge.

În perioada petrecută la Londra, fotbalistul francez a adunat 43 de apariții la prima echipă în toate competițiile, reușind să marcheze trei goluri și să ofere trei pase decisive. Începând cu 2018 a fost împrumutat în fiecare sezon, jucând la AC Milan, AS Monaco și Napoli. La revenirea la Monaco, el a fost protagonistul unui moment hilar.

ADVERTISEMENT

În vara lui 2021, Milan a decis să-l mai aducă o dată sub formă de împrumut, de data aceasta pentru două sezoane. Bakayoko a jucat sezonul trecut doar 18 meciuri în toate competițiile, dar s-a încununat campion al Italiei.

ADVERTISEMENT