Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Un jucător din SuperLiga are probleme cardiace: “De la COVID sau vaccin!”

Patronul clubului UTA Arad, Alexandru Meszar, a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că un jucător aflat sub comanda lui Mircea Rednic are probleme cardiace.
27.10.2023 | 11:34
Un jucator din SuperLiga are probleme cardiace De la COVID sau vaccin
Patronul clubului UTA Arad, Alexandru Meszar, a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că un jucător aflat sub comanda lui Mircea Rednic are probleme cardiace. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

”Bătrâna Doamnă” se află pe o pantă ascendentă în campionat și a plecat cu un punct de la Ovidiu, după 2-2 cu campioana Farul Constanța. Aceasta a fost a cincea remiză la rând pentru trupa lui Mircea Rednic.

Probleme cardiace cu un jucător din SuperLiga

Intrat prin telefon la cea mai nouă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA, patronul de la UTA Arad, Alexandru Meszar, a mărturisit că formația sa nu s-a putut baza în acest start de sezon pe jucătorul grec Stefanos Stroungis, deoarece acesta a fost descoperit cu probleme cardiace.

ADVERTISEMENT

”Agentul Bogdan Apostu îi mai are UTA pe Benga și Iacob, dintre cei vechi, pe Cooper și Stefanos Stroungis dintre cei noi. Ultimul revine abia de săptămâna viitoare pentru că a avut niște probleme cardiace.

Se pare că la o vârstă între 25 și 35 de ani, în urma COVID-ului sau a vaccinului, există mulți sportivi care au o problemă la un control cardiac amănunțit. Așa a fost și cu Stroungis, dar și mulți alți jucători din Grecia care au avut COVID sau au fost vaccinați.

ADVERTISEMENT

Stroungis a venit, totul a fost în regulă, a avut ceva simptome și la un control i s-a recomandat un repaus de 3 luni care se încheie acum la 1 noiembrie. Din punct de vedere valoric Stroungis ar trebui să rămână, dacă este sănătos putem să ne bazăm pe el”, a declarat Meszar, la FANATIK SUPERLIGA.

jucător probleme cardiace
Stefanos Stroungis la prezentarea oficială la UTA Arad. Sursă foto: Facebook UTA Arad

Cristi Ganea, probleme asemănătoare când juca în Grecia

Cu o problemă asemănătoare s-a confruntat și fundașul stânga Cristi Ganea, transferat în această vară de FCSB. În perioada când a evoluat în Grecia, jucătorului i s-a descoperit o inflamație la o arteră a inimii.

ADVERTISEMENT

Invitat special la emisiunea FANATIK SUPERLIGA, avocatul Cristian Cernodolea, care reprezintă interesele sportive ale lui Ganea, a vorbit despre problema de sănătate pe care a avut-o jucătorul după ce s-a îmbolnăvit de COVID.

Medicii i-au interzis o perioadă lui Cristi Ganea să mai joace fotbal după ce s-a descoperit că are o arteră a inimii blocate. Fotbalistul a fost nevoit să efectueze mai multe teste și a fost consultat de doctori renumiți din Europa înainte de a putea juca din nou.

ADVERTISEMENT

Dacă e luni, marți sau vineri, e FANATIK SUPERLIGALIVE de la 10:30, DOAR pe homepage-ul FANATIK.RO. Duminică, 29 octombrie, Horia Ivanovici te așteaptă cu o ediție specială după meciul Petrolul – FCSB.

Probleme cardiace pentru un jucător de la UTA

ADVERTISEMENT
Tags:
Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000....
Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000. I-am dat un telefon. «Băi Gigi, te rog din suflet, are nevoie de celule stem»”. Reacția lui Becali
Româncă stabilită în Germania, după experiența care i-a salvat vacanța din România: „Suntem...
Româncă stabilită în Germania, după experiența care i-a salvat vacanța din România: „Suntem un popor frumos!”
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a...
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a trimis „soldaţii” să facă presiuni uriașe pentru a-și impune regulile
Mai multe judeţe intră de la 12.00 sub avertizare de ploi, grindină şi...
Mai multe judeţe intră de la 12.00 sub avertizare de ploi, grindină şi vijelii. Vremea se schimbă radical în următoarele ore
Ion Țiriac și-a dezvăluit marele regret al vieții, ajuns la 85 de ani:...
Ion Țiriac și-a dezvăluit marele regret al vieții, ajuns la 85 de ani: Nu aș mai face la fel niciodată!
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet!...
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet! Cum a pus-o să stea / FOTO
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția...
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Cea mai bună plăcintă cu brânză dulce. Umplutura e o explozie a gusturilor
Cea mai bună plăcintă cu brânză dulce. Umplutura e o explozie a gusturilor
Decizie incredibilă în cazul moștenirii lui Viorel Lis. Cine va moşteni averea fostului...
Decizie incredibilă în cazul moștenirii lui Viorel Lis. Cine va moşteni averea fostului edil al Capitalei
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu...
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu elicopterul de la Hunedoara”
Trei zodii care au karma de partea lor în vară 2024. Scapă de...
Trei zodii care au karma de partea lor în vară 2024. Scapă de ghinioane, au energie pozitivă și vor primi cea mai mare surpriză din viața lor