Sport

Un jucător dorit de Borussia Dortmund a semnat în SuperLiga! Transfer de mare viitor: “Contractul e pe 4 ani!”. Exclusiv

Transfer interesant în SuperLiga. FANATIK a aflat că Poli Iași l-a transferat pe Denis-Andrei Ciobanu, un jucător român care și-a făcut junioratul în Germania și care, în urmă cu un an, a fost pe radarul Borussiei Dortmund.
09.01.2024 | 14:22
Un jucator dorit de Borussia Dortmund a semnat in SuperLiga Transfer de mare viitor Contractul e pe 4 ani Exclusiv
Un jucător dorit de Borussia Dortmund a semnat în SuperLiga! Transfer de mare viitor: "Contractul e pe 4 ani!". Sursa: colaj fanatik
ADVERTISEMENT

Poli Iași continună seria de transferuri. După ce i-a luat pe Rachid Bouhenna, Hamza Saghiri, Alexandru Core și Todor Todoroski, echipa lui Leo Grozavu a mai bifat o mutare foarte interesantă.

Un jucător dorit de Borussia Dortmund a semnat în SuperLiga!

FANATIK a aflat că ieșenii l-au transferat pe Denis-Andrei Ciobanu, un mijlocaș central în vârstă de 19 ani, de mare perspectivă. Fotbalistul și-a petrecut ultimii 8 ani în Germania alături de familie, acolo unde și-a făcut junioratul.

ADVERTISEMENT

El a fost campion cu Arminia Bilefeld, club care are printre cele mai bune academii din Germania. În urmă cu un an, mijlocașul a fost pe radarul Borussiei Dortmund, dar transferul nu s-a mai realizat.

Denis Andrei Ciobanu, în tricoul lui Bilefeld
Denis Andrei Ciobanu, în tricoul lui Bilefeld

Florin Vulturar confirmă FANATIK: “A semnat. Este vorba de un contract pe patru ani!”

Mutarea a fost intermediată de agentul Florin Vulturar, care a profitat de faptul că familia sportivului vrea să revină în România și l-a propus pe fotbalist la Poli Iași, cu care Ciobanu a semnat pe următorii patru ani:

ADVERTISEMENT

“Este adevărat că Denis-Andrei Ciobanu a semnat cu Poli Iaşi. Este vorba de un contract pe patru ani. A mai fost dorit şi de o altă echipă din campionat, dar a contat foarte mult Leo Grozavu şi staff-ul său. 

Sub conducerea lor sunt sigur că Denis îşi va continua creşterea şi va ajunge în scurt timp un jucător important în campionatul nostru”, a fost reacţia lui Vulturar pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

A început fotbalul la Academia Hagi!

Denis Andrei Ciobanu este originar din Constanţa şi a început fotbalul la Academia Hagi. Apoi, în anul 2017 a plecat în Germania la FSV Waiblingen. În ultimii trei ani a evoluat la echipele U-17 şi U-19 de la Arminia Bilefeld.

Denis Andrei Ciobanu
Denis Andrei Ciobanu

Poli Iaşi pregăteşte a doua parte a sezonului şi are ca obiectiv salvarea de la retrogradare. Echipa lui Leo Grozavu este pe locul 14 în SuperLiga. cu 23 de puncte şi este una dintre formaţiile care efectuează stagiul de pregătire în România.

ADVERTISEMENT

În această iarnă, Poli Iaşi l-a vândut la FCSB pe atacantul Luis Phelipe, în schimbul căruia au încasat 200.000 de euro. Brazilianul a marcat trei goluri în actuala stagiune pentru moldoveni.

  • 19 ani are Denis-Andrei Ciobanu
  • 2022 este anul în care fotbalistul a debutat în naţionala U-18 a României
ADVERTISEMENT