News

Un luptător MMA a jefuit o farmacie din București, înarmat cu un pistol: ”Ajută-mă, dă-mi banii!”

Un cunoscut luptător MMA din România a jefuit o farmacie din București, după care a încercat să jefuiască o casă de amanet.
04.02.2023 | 21:01
Un luptator MMA a jefuit o farmacie din Bucuresti inarmat cu un pistol Ajutama dami banii
Luptător MMA acuzat că a jefuit o farmacie. Foto: Observatornews.ro
ADVERTISEMENT

Înarmat cu un pistol, bărbatul a dispărut în 30 de secunde după ce a obținut ce dorea, însă a fost prins în cele din urmă de mascați.

Un luptător MMA a jefuit o farmacie din București

Potrivit Observatornews.ro, luptătorul Radu Mihăiță are 34 de ani și a frecventat des galele MMA din țara noastră. Deși a încercat să dea lovitura vieții după un jaf armat la o farmacie și un amanet, bărbatul a fost prins în cele din urmă.

ADVERTISEMENT

Interesant, acesta purta glugă și mască, însă polițiștii l-au identificat pe baza imaginilor surprinse de camerele de supraveghere. Pe 31 ianuarie 2023, Mihăiță a reușit să plece cu 3.000 de lei dintr-o farmacie din Ilfov. A încercat în aceeași zi să jefuiască o casă de amanet, la 13 kilometri distanță de acea farmacie.

A reușit, totuși, să fugă cu 3000 de lei pagubă, însă a fost prins în cele din urmă. Martorii spun că bărbatul era cu adevărat disperat și avea nevoie de bani. Când a încercat să jefuiască casa de amanet a rugat-o frumos pe angajată să-i dea banii, însă aceasta nu s-a lăsat intimidată de după geamul care o despărțea de tâlhar.

ADVERTISEMENT

“Era în spatele geamului și i-a arătat pistolul. Era disperat, îi zicea ajută-mă, ajută-mă, dă-mi banii! Femeia nu s-a speriat, a apăsat butonul de panică”, a transmis un angajat al casei de amanet.

“Individul și-a dat seama că s-a apăsat butonul de panică și probabil știa că avem echipajul foarte aproape. Echipajele de intervenție au fost direcționate către locație, s-au deplasat într-un minut conform raportului GPS pe care îl avem și din dispecerat și de pe auto“, a transmis și George Duminică, reprezentant BGS.

ADVERTISEMENT

Luptătorul MMA a lăsat să se înțeleagă că a fost trădat de cineva, conform mesajelor de pe Facebook. A ajuns în cele din urmă în arest pentru 24 de ore, după care a fost reținut pentru 30 de zile.

Mihăiță, care are 14 lupte de MMA la activ, dintre care 13 pierdute, ar mai avea probleme cu legea și în străinătate, fiind vorba tot de fapte de tâlhărie.

ADVERTISEMENT

”Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată și tentativă la tâlhărie calificată, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6. Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române”, au transmis polițiștii.

ADVERTISEMENT