Sport

Un nou conflict intern la Universitatea Craiova după excluderile din lot dictate de Neagoe: “Comportamentul său este jenant!”

La Universitatea Craiova există un nou conflict intern după ce mai mulţi jucători au fost lăsaţi în afara lotului. Dezvăluirile lui Sorin Cârţu.
12.02.2023 | 17:35
Un nou conflict intern la Universitatea Craiova dupa excluderile din lot dictate de Neagoe Comportamentul sau este jenant
Imagine din meciul dintre Universitatea Craiova şi CFR Cluj. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a câştigat cu 2-0 duelul cu CFR Cluj, însă lucrurile sunt departe de a se calma în Bănie. Patronul Mihai Rotaru şi antrenorul Eugen Neagoe au pe lista neagră mai mulţi jucători de care vor să se despartă în această perioadă de mercato.

Un nou conflict intern la Universitatea Craiova după excluderile din lot dictate de Neagoe: “Comportamentul lui e jenant”

Preşedintele clubului, Sorin Cârţu a recunoscut că la echipă există un conflict intern, unii dintre jucătorii excluşi având o atitudine conflictuală. La meciul cu CFR Cluj, Neagoe i-a lăsat în afara lotului pe Paul Papp, Bogdan Mitrea, Valerică Găman şi Ivan Martic:

ADVERTISEMENT

”Au mai fost discuții. Nu mai vreau să comentez. De exemplu, sunt foarte dezamăgit de atitudinea unui jucător, dar nu vreau să fac public numele lui, să discut, să fac polemici.

Este rușinos așa, având în vedere comportamentul nostru față de jucătorul respectiv. Nu, nu discut. Nu spun jucătorul X sau Y. Nu vreau să fac polemici. Comportamentul lui e jenant.

ADVERTISEMENT

Papp și Găman sunt în ultimele șase luni. Au o libertate să-și aleagă echipele. Martic, despre care ai pomenit, mai are contract cu noi, dar orice jucător este liber să plece dacă nu este mulțumit”, a spus Cârţu la Digisport.

Mihai Rotaru anunţă plecări de la echipă: “Sunt jucători care nu mai intră în vederile Universității Craiova”

Patronul Mihai Rotaru a dezvăluit înaintea meciului cu CFR Cluj că mai mulţi jucători o vor lua pe urmele lui Giedrius Arlauskis şi vor pleca de la U Craiova până la finalul perioadei de mercato:

ADVERTISEMENT

Nu s-a pus niciodată problema să alegem între jucători și antrenori. Nu avem o problemă să renunțăm la opt-nouă jucători. Vor mai exista jucători cu care vom încheia colaborarea. Pot fi doi, pot fi trei, pot fi șapte.

Unii vor să rămână în continuare și nu îi putem forța să plece. Prima reziliere a fost cu Arlauskis. Nu dau nume, dar mai sunt jucători cu care suntem în discuții.

ADVERTISEMENT

Sunt jucători care nu mai intră în vederile Universității Craiova. Sunt jucători care au ajutat foarte mult la un moment dat, dar încercăm să întinerim grupul”, a spus Rotaru.


  • Cota BETANO pentru Universitatea Craiova: 1,65 este cota pentru „X2” la meciul FCSB – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT