Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Un nou transfer pe axa Farul – FCSB: „Se vorbește că Hagi și Gigi Becali au bătut deja palma!”

FCSB transferă din nou de la Farul? Se zvonește că mutarea bombă se pregătește chiar înaintea duelului direct din etapa a 2-a a play-off-ului
19.03.2024 | 12:49
Un nou transfer pe axa Farul  FCSB Se vorbeste ca Hagi si Gigi Becali au batut deja palma
Un nou transfer pe axa Farul - FCSB: „Se vorbește că Hagi și Gigi Becali au bătut deja palma!” FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB pregătește un nou transfer bombă. Gigi Becali are de gând să ia un nou fotbalist de la Farul. Cele două formații vor fi adversare în meci direct, la Ovidiu, în etapa a 2-a a play-off-ului.

Încă un transfer pe axa Farul – FCSB? Cine vine în locul lui Radunovic

Gigi Becali i-a găsit deja înlocuitor lui Risto Radunovic. Fundașul muntenegrean e supărat că nu i s-a propus prelungirea contractului care îi expiră în decembrie 2024. Radunovic e unul dintre cel mai prost plătiți jucători ai vicecampioanei, cu un salariu lunar de doar 11.000 de euro.

ADVERTISEMENT

„Crezi în varianta Kiki la FCSB? Dacă tot pleacă Radunovic? Poate d-aia și zice că Radunovic poate să plece”, a declarat Robert Niță, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, show care e luni, marți și vineri, de la ora 10:30, live pe FANATIK.RO.

„Păi poate Gigi are deja o înțelegere cu Hagi pentru Kiki. Pentru că eu chiar cred în varianta asta. Ai auzit-o și tu tot p-asta?”, a continuat Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

„Da, păi d-aia te-am și întrebat. Se vorbește. Și în fotbal când se vorbește e și un strop de ceva”, a adăugat Niță. „E posibil Gigi să se fi înțeles deja cu Hagi”, a completat Ivanovici.

David Enagnon Kiki (30 de ani) poate evolua atât ca fundaș, cât și ca mijlocaș stânga. Este internațional al reprezentativei statului Benin, pentru care a bifat 38 de selecții.

ADVERTISEMENT

Kiki joacă la Farul din vara lui 2022, atunci când a sosit la echipa lui Hagi din postura de jucător liber de contract. De atunci, fundașul stânga a evoluat în 71 de meciuri, perioadă în care a marcat două goluri și a oferit două assist-uri.

Vestiarul ține cu dinții de muntenegrean

Spre deosebire de Gigi Becali, care nu pare deloc impresionat de Radunovic, toți ceilalți de la FCSB vor să rămână muntenegreanul, de la vestiar, până la staff-ul tehnic și administrativ.

ADVERTISEMENT

„Pentru mine e cel mai bun fundaș stânga din România de câțiva ani încoace și nici nu vreau să mă gândesc că nu va prelungi, dar există și posibilitatea asta. Indiferent ce declarație ar da Risto, el e o persoană foarte importantă în vestiar.

Eu sunt pro prelungirii contractului lui Radunovic. Eu, antrenorii și bănuiesc că și coechipierii. Trebuie să vrea și Gigi”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

  • 1,1 milioane de euro e cota de piață a lui Kiki conform transfermarkt.com

Un nou transfer pe axa Farul - FCSB: „Se vorbește că Hagi și Gigi Becali au bătut deja palma!”

ADVERTISEMENT