Life

Un nume surpriză se întoarce la Antena 1, după ce a plecat cu coada între picioare. Va fi implicat într-un show de zile mari

O vedetă se întoarce la Antena 1 după ce a plecat la postul concurent în urmă cu câțiva ani. Va prezenta o emisiune de zile mari.
27.10.2023 | 21:34
Un nume surpriza se intoarce la Antena 1 dupa ce a plecat cu coada intre picioare Va fi implicat intrun show de zile mari
O vedetă se întoarce la Antena 1. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Surpriză la Antena 1! O vedetă a postului se întoarce „acasă” după ce în urmă cu câțiva ani a plecat pentru un proiect de succes la Pro TV. Va prezenta un show de zile mari, cu copii. Despre ce este vorba?

O vedetă consacrată Antena 1 se întoarce „acasă” după ce abandonat trustul în urmă cu cinci ani

Este vestea momentului în showbizul din România! După ce a plecat de la Antena 1, în urmă cu mai bine de cinci ani, pentru a juca în Vlad, Andrei Aradits s-a întors la postul care l-a consacrat, în rolul unui temut mafiot din Lia, soția soțului meu. 

ADVERTISEMENT

Dar nu s-a oprit aici, căci, conform cancan.ro, Andrei Aradits va prezenta și o emisiune de zile mari. Este vorba despre show-ul „Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a?, pe care trustul tv îl pregătește.

Amintim că Andrei Aradits a avut o lungă colaborare cu Antena 1. Timp de 12 sezoane, încă de la început, el a fost jurat permanent în emisiunea transformărilor, Te cunosc de undeva.

ADVERTISEMENT

Despre ce este vorba în noua emisiune

Recent, Antena 1 a emis un comunicat în care a oferit detalii despre noua emisiune pe care o pregătește. În cadrul acesteia, adulții vor avea ocazia să-și testeze nivelul de cultură generală dar și să câștige sume importante de bani.

Interesant este că acestora le vor veni în ajutor chiar copii de clasa a V-a. Totuși, reprezentanții postului au păstrat secretă identitatea vedetei ce urmează să prezinte show-ul.

ADVERTISEMENT

„Prezentatorul quiz show-ului va pune la dispoziţia concurentului 10 materii cu grad variabil de dificultate, de la clasa a I-a, până la clasa a V-a. Acesta poate cere ajutorul celor cinci copii prezenţi în platou, prin intermediul variantelor ajutătoare.

COPIAZĂ – concurentul va copia răspunsul copilului, TRAGE CU OCHIUL – concurentul are opțiunea de a se inspira de la copil și de a alege dacă va merge pe varianta acestuia sau pe propriul răspuns.

ADVERTISEMENT

SALVEAZĂ -MĂ – dacă jucătorul răspunde greșit și copilul corect, acesta este salvat și rămâne în joc. În cazul în care răspunde greșit sau se retrage, concurentul trebuie să spună spre cameră ‘Nu sunt mai deștept decât un copil de clasa a V-a!’”, se arată în comunicatul transmis de Antena 1.

ADVERTISEMENT