News

Un oltean de 66 de ani, găsit mort într-o casă din Corabia. Bărbatul a fost înjunghiat în piept

Trupul neînsuflețit al unui bărbat de 66 de ani a fost găsit într-o casă din Corabia. Olteanul fusese înjunghiat în piept.
08.05.2023 | 18:46
Un oltean de 66 de ani gasit mort intro casa din Corabia Barbatul a fost injunghiat in piept
Un bărbat de 66 de ani, înjunghiat în piept, în orașul Corabia. Foto: Captura YouTube.
ADVERTISEMENT

Un bărbat de 66 de ani a fost găsit mort într-o casă din localitatea Corabia. Olteanul fusese înjunghiat în piept. Polițiștii investighează cazul pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs evenimentul. Aceștia au fost sesizați de o femeie care a sunat la 112 pentru a anunța incidentul.

Un bărbat de 66 de ani, înjunghiat în piept

,,La fața locului s-au deplasat polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, care, din primele verificări, au identificat un bărbat, în vârstă de 66 de ani, din orașul Corabia, care prezenta o plagă înjunghiată în zona toracelui.

ADVERTISEMENT

Trupul acestuia a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării autopsiei și a stabilirii cauzei decesului. Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a precizat Cosmin Lupu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Olteanul s-a sinucis

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat  la Spitalul Județean de Urgență Slatina pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei decesului. Tragedia s-a produs la sfârșitul săptămânii trecute. Olteanul avea urme de violență pe corp.

ADVERTISEMENT

Potrivit presei locale, olteanul de 66 de ani s-a sinucis, înjunghiindu-se cu un cuțit în inimă. Bărbatul avea un picior amputat și a lansat mai multe amenințări că își va pune capăt zilelor.

S-a împotrivit demolării unui coteț de păsări și s-a ales cu trei lovituri de topor în cap

Un alt caz șocant a avut loc în comuna Telești, unde un bărbat a primit trei lovituri de topor în cap. Incidentul s-a produs în urma unei dispute într-o familie din Gorj. Conflictul a fost provocat de intenția fiului de a demola un coteț de păsări. Se pare că victima nu a fost de acord cu aceasta decizie. Potrivit polițiștilor, conflictul între cei doi “a degenerat în acte de violență”.

ADVERTISEMENT

“Conform probatoriului administrat până în prezent în cauză, s-a reținut că la data de 07.05.2023, în jurul orelor 17.00, aflându-se în curtea comună a imobilelor situate în comuna Telești sat Buduhala, între persoana vătămată M.C. şi fiul acesteia, M.V., a izbucnit un conflict spontan generat de faptul că acesta din urmă a intenționat să demoleze un coteț din lemn folosit în trecut pentru ținerea păsărilor.

Conflict ce a degenerat în acte de violență, M.V. aplicând cu toporul pe care îl avea asupra sa trei lovituri (două cu tăișul și una cu muchia) în creștetul capului persoanei vătămate, tatăl său, provocându-i plăgi tăiate de 5 şi 7 centimetri”, au explicat reprezentanții IPJ Gorj.

ADVERTISEMENT

Potrivit medicului legist, victima a suferit “plăgi tăiate şi o tumefacţie, cauzate de lovire cu un obiect tăios sau despicător”, în urma agresiunii fiului său. Gorjeanul a ajuns pe mâna specialiștilor și va primi îngrijiri medicale timp de 14 zile.

 

 

ADVERTISEMENT