Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Un patron din SuperLiga recunoaşte că s-a băgat la echipă: “E jenant să vorbesc de Gigi Becali când făceam la fel”

Adrian Porumboiu a recunoscut că s-a băgat la echipă, atunci când era patron la FC Vasului. Fostul finanțator a mai discutat și despre ceilalți antrenori pe care i-a avut la clubul său.
09.10.2023 | 09:23
Un patron din SuperLiga recunoaste ca sa bagat la echipa E jenant sa vorbesc de Gigi Becali cand faceam la fel
Adrian Porumboiu a recunoscut că s-a băgat la echipă, atunci când era patron la FC Vasului. Fostul finanțator a mai discutat și despre ceilalți antrenori pe care i-a avut la clubul său. Sursa Foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Adrian Porumboiu este unul dintre cele mai cunoscute personalități din fotbalul românesc. Fostul finanțator de la FC Vaslui a recunoscut că Gigi Becali nu a fost singurul conducător care se băga la echipă. Pe vremea când era patron, Porumboiu a recunoscut că s-a băgat la echipă peste antrenor.

Un patron din SuperLiga recunoaşte că s-a băgat la echipă

La FANATIK SUPERLIGA, Adrian Porumboiu a vorbit despre perioada în care acesta a fost finanțator la FC Vaslui. Fostul conducător din prima ligă susține că Gigi Becali nu a fost singurul patron care s-a băgat la echipă. Porumboiu a dezvăluit că și el făcea același lucru.

ADVERTISEMENT

“E jenant pentru mine și sunt pus așa într-o situație… Dar nu mă simt atât de bine să mă iau de Gigi Becali că se bagă la echipă. Și eu făceam la fel. Așa că nu îl critic pe Gigi pe treaba asta”, a declarat Adrian Porumboiu.

Porumboiu a trecut peste Marius Șumudică

În perioada scurtă pe care Marius Șumudică a petrecut-o ca antrenor la FC Vaslui, tehnicianul susține că patronul nu s-a băgat la echipă. La FANATIK SUPERLIGA, Adrian Porumboiu susține că nu este adevărată afirmația antrenorului de la Gaziantep.

ADVERTISEMENT

Totodată, fostul finanțator al lui FC Vaslui a mărturisit că erau antrenori pe care îi lăsa să își facă treaba așa cum voiau ei, însă, aceștia nu rezistau prea mult pe banca tehnică: “Hai domne, să fim serioși. Îl credeți? Unde nu s-a putut, mi-am văzut de treabă. Au mai fost câțiva, foarte puțini, dar asta e situația”.

Ce salariu avea Dumitru Dragomir la LPF. Porumboiu dezvăluie suma

Adrian Porumboiu a dezvăluit și suma pe care Nea Mitică lunar. La FANATIK SUPERLIGA, fostul patron de la FC Vaslui a comparat salariul lui lui Dumitru Dragomir la LPF cu cel al președintelui SUA din acea vreme. Banii pe care îi câștiga Mitică Dragomir atunci sunt mai puțini, comparativ cu salariu pe care îl câștigă actualul președinte LPF, Gino Iorgulescu.

ADVERTISEMENT

“Cei care răspund și cei care conduc liga sunt niște administratori care sunt angajați de către cluburile respective, de către acționari. Iar aici lucrurile au fost confuze. Pentru că Mitică se credea șef și peste aceste cluburi.

Nu, el era angajat. Avea un salariu cu care, probabil, la un anumit moment concura cu salariul președintelui Statelor Unite ale Americii. Avea vreo 20.000 de euro net (n.r. – lunar).”, a declarat Adrian Porumboiu.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Porumboiu, despre Dumitru Dragomir

ADVERTISEMENT