Life

Un polițist ”descinde” în platoul lui Cosmin Seleși de la PRO TV! Dezvăluiri despre show-ul Batem palma

FANATIK a aflat cine este noul concurent de la Batem palma, concursul prezentat de Cosmin Seleși la PRO TV! E de profesie polițist.
13.12.2022 | 14:15
Un politist descinde in platoul lui Cosmin Selesi de la PRO TV Dezvaluiri despre showul Batem palma
Batem Palma, ediția din 13 decembrie 2022. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Noul concurent de la Batem palma este un polițist de frontieră din Vaslui! FANATIK are detalii despre participantul din show-ul lui Cosmin Seleși de la PRO TV, pe care îl veți putea cunoaște astăzi, 13 decembrie 2022, de la ora 18:00.

Marius Ursan, polițist de profesie, noul concurent de la „Batem palma”

Marius Ursan își încearcă norocul și ”descinde” în platoul emisiunii care îi poate aduce în buzunar suma de 100.000 de lei! Bărbatul este din comuna Drănceni, are 43 de ani, e căsătorit și are doi copii, o fată și un băiat, amândoi pasionați de șah.

ADVERTISEMENT

Marius se descrie drept o persoană sociabilă, deloc conflictuală, căreia îi place să îi ajute pe oameni la nevoie. Se mai declară calculator, destul de cheltuitor, ambițios și inteligent. Pe lângă munca de la Poliția de Frontieră, acesta lucrează în paralel și la o asociație creată împreună cu soția lui (care e de profesie asistentă la un spital) prin care copiii sunt învățați să joace șah.

FANATIK vă prezintă un scurt interviu cu polițistul de frontieră care se va baza pe toate calitățile sale, în special pe intuiție, pentru a deschide cea mai valoroasă cutie, în final, sperând că va pune mâna pe cei 100.000 de lei puși în joc în concursul de la PRO TV!

ADVERTISEMENT

„Cu viața nu poți negocia”

-Pentru ce decizie din viața ta ai bate palma cu tine însuți?

Toate deciziile din viața mea au fost ok, în cea mai mare parte. Dacă ar fi să bat palma cu mine însumi ar putea fi… pentru că m-am căsătorit!

-Viața te-a pus în diferite situații. Când ai simțit că negociat cel mai puternic înainte de a bate palma?

ADVERTISEMENT

Ca fiecare om am fost pus în diferite situații. Cu viața nu poți negocia, o iei ca atare și încerci să te descurci. Aș fi tentat să spun că eu am negociat cel mai bine cu… opusul vieții!

-Batem palma că cel/cea mai bun/ă prieten/ă a ta te-ar descrie în 3 cuvinte așa….

Sincer, de ajutor și empatic.

-Azi poți bate palma pentru îndeplinirea celui mai mare vis al tău. Care este acela?

Cred că sunt mai multe visuri, dar unul ar fi să merg pe stradă și să văd doar oameni veseli. Să nu mai fie tristețe, nemulțumire. Mi-ar plăcea să pot traversa țara dintr-o parte în alta și oamenilor să le fie bine.

ADVERTISEMENT

Prima concurentă a mers acasă cu 25.000 de lei

-Care sunt așteptările cu care intri în filmările pentru Batem Palma?

Să fiu un model pentru tineri să facă un pas în față și să se ia la trântă cu viața. Să nu rateze nicio oportunitate care apare de-a lungul anilor.

-La Batem Palma?, toți cei de acasă te vor putea cunoaște. Spune-ne de ce ar trebui ei să bată palma cu tine dacă te-ar întâlni!

Să bată palma pentru că sunt un om fain (zâmbește)!

Prima concurentă de la „Batem palma” a fost Eliza Fermuș. Tânăra în vârstă de 32 de ani, de profesie economistă, a pus mâna pe suma de 25.000 de lei în prima ediție a concursului, difuzată ieri, pe 12 decembrie 2022.

 

ADVERTISEMENT