News

Un profesor de matematică și fost consilier local din Botoșani, găsit mort într-o pădure. Întreg corpul îi era carbonizat

Descoperire macabră într-o pădure din Botoșani. Localnicii unei comune au descoperit cadavrul ars al unui profesor de matematică și fost consilier de primărie.
06.06.2022 | 12:31
Un profesor de matematica si fost consilier local din Botosani gasit mort intro padure Intreg corpul ii era carbonizat
Ce au gasit politistii langa barbat. Sursa foto: infobt.ro
ADVERTISEMENT

Un cadavru carbonizat al unui bărbat a fost găsit duminică după-amiază, în jurul orei 15:30, în localitatea Hudești, din județul Botoșani. Peste trupul neînsuflețit au dat câțiva săteni care au alertat autoritățile.

Fost profesor și consilier local din Botoșani, găsit carbonizat într-o pădure. Ce s-a descoperit lângă trupul său fără viață

Oameni ai legii s-au deplasat în zonă și au făcut verificări. Cu ajutorul sătenilor, au constatat că este vorba despre un fost profesor de matematică și consilier local.

ADVERTISEMENT

Decedatul avea 65 de ani, iar lângă el s-au descoperit benzină și o cutie cu chibrituri. Se ia în calcul, pentru moment, sinuciderea, potrivit presei locale, monitorulbt.ro.

” La locul solicitării a fost găsit un pacient carbonizat, de sex masculin. Nu a putut fi identificat şi nu se mai impuneau manevre de resuscitare, fiind constatat decesul”, a spus medicul Andreea Stărică, coordonator al SJA-ISU.

ADVERTISEMENT

Bărbatul era căsătorit și avea doi copii

Fostul cadru didactic a stârnit multe semne de întrebare, deoarece nu a lăsat un indiciu prin care să-și justifice fapta. În urma sa au rămas singuri o soție și copiii lor, o fată și un băiat.

Trupul fără viață a fost transportat la INML pentru investigații amănunțite. Aici se va face o necropsie și pe baza acesteia se va stabili cauza oficială a morții.

ADVERTISEMENT

De altfel, s-a demarat o anchetă amplă în acest caz. S-a deschis și un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Tot mai multe situații de acest tip au fost sesizate în ultima vreme. De exemplu, vineri, a fost descoperit într-o pădure din Satu-Mare cadavrul unui medic stomatolog. Acesta era dat dispărut de familie încă de joi după-amiază.

ADVERTISEMENT

Conform presasm.ro, doctorul nu a lăsat niciun bilet de rămas-bun și se spânzurase. Colegii de breaslă au rămas stupefiați la aflarea veștii, deoarece nu se așteptau ca bărbatul să decurgă la un asemenea gest. Și în acest caz s-a declanșat o investigație.

ADVERTISEMENT