News

Un român a făcut prăpăd într-un restaurant din Italia. A înjunghiat un chelner și a vandalizat localul

Un român aflat în Italia a provocat un adevărat haos într-un restaurant din regiunea Veneto, după a înjunghiat un chelner și a distrus localul.
28.02.2024 | 10:45
Un roman a facut prapad intrun restaurant din Italia A injunghiat un chelner si a vandalizat localul
Revoltat de nota de plată, un român a înjunghiat un chelner într-un restaurant din Italia. Și patronul localului a fost rănit. Sursa foto: NuovaVenezia.it / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un român, care se afla alături de un alt conațional, a făcut prăpăd într-un restaurant din Italia. Supărat din cauza notei de plată care i s-a părut prea mare, acesta a înjunghiat un chelner și l-a rănit pe patronul localului.

Revoltat de nota de plată, un român a înjunghiat un chelner într-un restaurant din Italia. Și patronul localului a fost rănit

Acest grav incident din Italia s-a petrecut luni, 26 februarie. În jurul orei 18.00, în orașul Mestre, regiunea Veneto, liniștea dintr-un restaurant cunoscut din zonă a fost stricată de un conflict spontan.

ADVERTISEMENT

La originea incidentului a stat o dispută între doi români și chelnerii locației. Unul dintre conaționali a avut un exces de furie după ce i-a fost adusă nota de plată, la restaurantul Corso del Popolo.

Furios, românul i-a înjunghiat pe un chelner și l-a rănit pe proprietarul localului. Acesta din urmă încerca să își apere angajatul. Atacatorul din țara noastră a reușit să fugă înainte ca poliția să ajungă la fața locului.

ADVERTISEMENT

Patronul localului din Mestre, Abul Kasan, un cetățean bengalez în vârstă de 40 de ani, a fost rănit la frunte, în timp ce vărul său, chelner, Tarek Rahaman, a fost tăiat la mână, notează publicația La Nuova Venezia.

Eram în interiorul restaurantului când i-am văzut pe cei doi – cetăţeni români – certându-se cu chelnerul meu. Plecau fără să plătească, apoi a început conflictul”, spune proprietarul.

ADVERTISEMENT

Sesizând că disputa degenerează, Kasan a intervenit pentru a-și apăra chelnerul. A fost momentul culminant. Imediat, unul dintre cei doi bărbați a scos din buzunar un cuțit cu o lamă de 15-20 de centimetri.

Apoi, m-am întors în restaurant și am încuiat ușa. Atacatorul a spart sticla ușii, făcând-o țăndări. A intrat în interior și m-a lovit cu cuțitul în frunte. Vărul meu, chelnerul, a fost înjunghiat la nivelul mâinii”, mai spune proprietarul.

ADVERTISEMENT

Kasan mai spune că așa ceva nu i s-a întâmplat niciodată. ”Mi-a fost frică? Da, foarte tare”, a mărturisit proprietarul restaurantului. ”Am fost amenințat în trecut, dar așa ceva nu mi s-a întâmplat niciodată înainte”, adaugă el.

Cei doi agresori au fugit imediat din restaurant. Kasan şi alţi câţiva clienţi au încercat să-i urmărească. Identitatea lor va fi stabilită de polițiști cu ajutorul imaginilor de pe camere de supraveghere.

ADVERTISEMENT
Tags: