Life

Un român a fost șocat de ce a găsit în propria casă: “Ați mai văzut așa ceva?”

Un român, șocat de ce a găsit în propria casă. Nu i-a venit să creadă atunci când a făcut descoperirea. Ce sfaturi a primit.
04.07.2023 | 10:45
Un roman a fost socat de ce a gasit in propria casa Ati mai vazut asa ceva
Ce a găsit un român la el în casă. Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Un român a postat pe rețelele sociale ce a găsit în propria casă și l-a șocat foarte tare. Bărbatul a cerut sfaturile internauților, care i-au oferit diverse păreri.

Un român, șocat de ce a găsit în propria casă. Bărbatul caută soluții

Unui român nu i-a venit să creadă ce a descoperit, așa că a împărtășit totul cu utilizatorii de pe rețelele de socializare. După ce a observat că are un cuib de insecte, crezând că este vorba de viespi, bărbatul a cerut și părerea internauților.

ADVERTISEMENT

“Ați mai văzut așa ceva? Eu cred că este o casă de viespi. Încerc să îl păstrez intact și chiar să îl conserv”, a scris acesta pe grupul de Facebook numit Idei creative.

La scurt timp după această postare, comentariile au început să apară. Mulți sunt de părere că este foarte periculos faptul că are un cuib de viespi în casă și că mușcătura acestora le poate provoca șoc anafilactic celor care sunt alergici.

ADVERTISEMENT

În plus, bărbatul a fost îndemnat să ceară ajutor pentru a scăpa de cuib, deoarece insectele vor fi mult mai periculoase în sezonul rece, atunci când vor ieși afară pentru a căuta mâncare.

“Se poate muri de mușcătura tăunilor, provoacă un șoc anafilactic destul de puternic”, “Înțepătura lor poate fi mortală”, “Atenție mărită! Cuib de viespi mari, foarte mari. Înțepătura lor poate fi mortală. Nu umblați, sunați la 112.

ADVERTISEMENT

Nu lăsați pentru iarnă. Cuibul este foarte mare. Nu vor rămâne în pod când ies. Vor mâncare și apă. Dacă umblați cu carne crudă sau peste crud vă atacă, simt imediat mirosul… Este un sfat, dumneavoastră decideți cum să faceți.”, au fost câteva dintre comentariile internauților, notează cancan.ro.

Ce sugestii a primit bărbatul pentru a scăpa de cuib

De asemenea, alte persoane i-au oferit soluții românului pentru a elimina cuibul din casă. Oamenii l-au îndemnat să ceară ajutorul autorităților și să sune la 112.

ADVERTISEMENT

“Cuib de gărgăuni, foarte periculoși. Eu i-am distrus îmbrăcată în mască de albine, cu mănuși în mâini și spray de muște. Dar înainte toată casa lor băgată Într-un sac și după aceea cu spray, cei ce rămân pe afară. Multă bătaie de cap.”

“Eu am o magazie din lemn închisă și acolo se mai fac cuiburi mici, pulverizez un spray de țânțari înăuntru și mor toate”, au mai scris utilizatorii la postarea bărbatului.

Un alt utilizator nu a avut prea mult succes atunci când a cerut ajutorul autorităților, astfel că a fost îndemnat să cheme un apicultor pentru a scăpa de cuib. “Eu am sunat la 112 și mi-au spus că ei nu au echipament pentru așa ceva să chem un apicultor, și așa am făcut”, a scris acesta.

ADVERTISEMENT