News

Un român a murit în Italia, alți trei sunt răniți, după ce un microbuz a căzut într-o prăpastie. Adrian avea doar 30 de ani

Tragedie fără margini. Un tânăr de 30 de ani și-a pierdut viața într-un cumplit accident, în Italia. Alți trei români sunt răniți.
21.09.2023 | 15:32
Un roman a murit in Italia alti trei sunt raniti dupa ce un microbuz a cazut intro prapastie Adrian avea doar 30 de ani
Un român a murit în Italia, alți trei sunt răniți. Colaj Fanatik/ Foto: Botosaninews/ TargatoCN
ADVERTISEMENT

Un român a murit în Italia, alți trei sunt răniți, după ce un microbuz a căzut într-o prăpastie de 20 de metri. Accidentul rutier s-a produs miercuri seara, 20 septembrie, în localitatea Centallo, provincia Cuneo din Piemonte.

Un român a murit în Italia, alți trei sunt răniți. Microbuzul în care se aflau a căzut într-o prăpastie

Tragedie fără margini în familia unui român plecat să muncească în Italia. Adrian, în vârstă de 30 de ani, și-a pierdut viața, noaptea trecută, într-un cumplit accident rutier. Românul, originar din Botoșani, era pasager într-un microbuz cu nouă locuri.

ADVERTISEMENT

Alături de el se aflau încă trei conaționali și șoferul autovehiculului. În circumstanțe încă necunoscute, conducătorul auto a pierdut controlul asupra volanului, cel mai probabil într-o curbă, pe o porțiune de drum dintre Centallo și Castelletto Stura.

Microbuzul a părăsit partea carosabilă și s-a prăbușit într-o prăpastie, de la o distanță de aproximativ douăzeci de metri, notează publicația TargatoCN. La fața locului au ajuns mai multe echipaje de intervenție, pentru a acorda primul ajutor victimelor.

ADVERTISEMENT

Din nefericire, pentru botoșăneanul de 30 de ani, medicii nu au putut face nimic. Au fost nevoiți să îl declare decedat. Ceilalți trei români au fost răniți, doi având leziuni serioase, iar unul cu răni ușoare. Victimele au fost transportate la o unitate medicală.

Deocamdată, nu sunt clare împrejurările producerii accidentului de pe Strada Provincială 3, care a dus la moartea românului. Carabinierii efectuează cercetări pentru a stabili cum a avut loc tragedia.

ADVERTISEMENT

Potrivit Botosani News, Adrian mergea la cumpărături alături de ceilalți trei români atunci când șoferul a pierdut controlul asupra microbuzului. Părinții tânărului sunt devastați de durere, Adrian fiind singurul lor copil.

Un șofer de tir a murit în Italia, lăsând în urma sa o fetiță de 7 ani

În luna iulie, un alt român își pierdea viața pe o autostradă din Italia. Mihai Hogaş, un tânăr din Vaslui, era șofer de tir. Avea o soție și o fetiță în vârstă de șapte ani, care îl așteptau acasă. Însă, viața i-a fost curmată în tragicul eveniment rutier.

ADVERTISEMENT

“Acum o lună așa era chipul tău, frățiorul nostru scump. Dragul nostru, acum acest chip și acest zâmbet nu-l mai vedem. Nu-l vom mai vedea vreodată, îngerul nostru! Nu avem capacitățile necesare nu avem putere de nici un fel să acceptăm așa durere! ”, scria familia bărbatului pe Facebook, după cumplitul eveniment.

ADVERTISEMENT