News

Un șofer a mers cu peste 200 km/h pe un drum național. A primit o amendă uriașă și a rămas fără permis

10.10.2020 | 21:45
Un sofer a mers cu peste 200 kmh pe un drum national A primit o amenda uriasa si a ramas fara permis
ADVERTISEMENT

Un șofer din Tecuci a fost reperat de oamenii legii în timp ce conducea cu o viteză nebună pe un drum național.

Întâmplarea a avut loc sâmbătă dimineaţa pe E85, în afara localităţii Haret din județul Vrancea. Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea au fost alarmați după ce aparatul radar a înregistrat un autoturism care mergea cu viteza de 218 km/h.

ADVERTISEMENT

În acea zonă de pe DN2 E85 limitarea era de 100 km/h. Bărbatul a rămas fără permis pentru 90 de zile și a primit o amendă de 3.770 de lei.

Un șofer a condus nebunește pe un drum național. A rămas fără permis

“Bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 3.770 lei, cu posibilitatea achitării a jumătate din minimul prevăzut de lege, respectiv 1077.5 lei în 15 zile, pentru viteză dar şi pentru faptul că nu avea asupra sa toate documentele.  Ca măsură complementară, poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 90 de zile”, potrivit IPJ Vrancea.

ADVERTISEMENT

Din păcate, acest incident amintește de tragedia petrecută la mijlocul săptămânii în județul Prahova. O fată de 18 a murit după un accident înfiorător.

Tânăra se afla în mașină cu doi bărbați, unul de 32 de ani, aflat la volan, și altul de 34 de ani. Cei trei filmau cum mergeau cu 180 de km/h pe drumurile din Prahova. Se lăudau prietenilor de pe facebook pentru gestul inconștient.

ADVERTISEMENT

După accident, bărbații au părăsit mașina, iar fata a rămas blocată în interior și a decedat din cauza flăcărilor.

Un alt accident s-a petrecut pe DN1, în zona localității Movila Vulpii, județul Prahova. Un microbuz s-a izbit de un parapet. În urma impactului puternic, zece din cei 16 pasageri s-au ales cu multiple traumatisme și au fost transportați de urgență la spital.

ADVERTISEMENT

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN1 Ploiești – Câmpina în localitatea Movila Vulpii, la kilometrul 70, traficul rutier este blocat din cauza unui accident rutier(un microbuz s-a răsturnat). În urma accidentului au rezultat trei victime, investigate medical”, au transmis autoritățile.

ADVERTISEMENT