News

Un șofer drogat a lovit cu mașina trei oameni, în parcarea unui mall. Tânărul făcea ”drifturi”

Un nou caz ”Vlad Pascu” a fost la un pas să se producă, în parcarea unui mall bucureștean. Un șofer drogat a făcut prăpăd, încercând să-și dovedească abilitățile.
08.10.2023 | 22:13
Un sofer drogat a lovit cu masina trei oameni in parcarea unui mall Tanarul facea drifturi
Un șofer drogat a făcut prăpăd în parcarea unui mall din București / Colaj foto: Fanatik / Surse: Hepta / Observator
ADVERTISEMENT

Mașinile cu mulți cai putere se transformă în adevărate arme, atunci când în spatele volanului se află indivizi care consumă droguri.

La un pas de tragedie, în parcarea unui mall din București

După accidentul de la 2 Mai, în care un șofer drogat a ucis doi tineri care se aflau pe litoral, situația nu pare să se fi schimbat prea mult pe străzile din România.

ADVERTISEMENT

Pericolul nu vine, însă, doar de pe stradă. În acest weekend, un tânăr teribilist a fost la un pas să producă o tragedie, în timp ce-și exersa abilitățile de șofer de raliu, în parcarea unui mall din Capitală.

Mai exact, șoferul făcea ”drifturi”, cu accelerația apăsată până aproape de podea. Ideea s-a dovedit a fi extrem de proastă, în condițiile unui spațiu extrem, de îngust.

ADVERTISEMENT

La finalul cursei, individul a reușit să facă praf două mașini și să lovească trei persoane, care au avut nevoie de îngrijiri mediale, potrivit Observator. Polițiștii care au ajuns la fața locului l-au testat pe tânăr, care a ieșit pozitiv la consumul de droguri.

Cel mai grav accident petrecut în parcarea unui mall

Cel mai grav accident produs în ultimii ani, în parcarea unui centru comercial, a avut loc în aprilie 2022, atunci când șoferul unui autoturism a intrat cu putere într-o mașină care circula din direcție perpendiculară. O tânără de 29 de ani și-a pierdut viața, în urma impactului.

ADVERTISEMENT

Șoferul autoturismului a declarat că s-a panicat după ce mașina s-a deplasat în marșarier și a lovit alte două vehicule parcate în spate. Acesta spune că a acționat instinctiv, punând mașina pe deplasare înainte și apăsând la maxim accelerația.

Viteza de impacta fost de 55 km/h. Șoferul care a comis accidentul nu consumase alcool sau substanțe interzise.

ADVERTISEMENT

O tânără din Bacău s-a răsturnat cu mașina în parcarea unui mall

În august 2023, o șoferiță beată a produs un accident grav în parcarea unui mall din Bacău. Femeia a intrat cu mașina în bordurile care delimitau parcarea centrului comercial, după care s-a răsturnat. Atât ea cât și doi pasageri aflați în autoturism au avut nevoie de îngrijiri medicale, motiv pentru care au fost transportați la spital.

ADVERTISEMENT
Tags: