Fotbal international

Un star de la Napoli, aproape de o tragedie aviatică. Ce s-a întâmplat cu aeronava. Foto

03.02.2021 | 15:40
Un star de la Napoli aproape de o tragedie aviatica Ce sa intamplat cu aeronava Foto
Starul echipei SSC Napoli a fost aproape de o tragedie aviatică, după ce aeronava cu care s-a deplasat în weekend din Italia în Belgia a ratat complet aterizarea și a ieșit de pe pistă. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Starul echipei SSC Napoli a fost aproape de o tragedie aviatică, după ce aeronava cu care s-a deplasat în weekend din Italia în Belgia a ratat complet aterizarea și a ieșit de pe pistă.

Lumea fotbalului abia trecuse peste moartea a patru jucători brazilieni și a unui președinte de club în accident aviatic petrecut la 24 ianuarie.

ADVERTISEMENT

Tragicul accident din Brazilia a venit la patru ani după ce avionul în care se afla delegația grupării Chapecoense s-a prăbușit. Atunci, 71 de persoane aflate la bordul aeronavei respective şi-au pierdut viaţa, doar 6 supravieţuind.

O tragedie aviatică era să-l lovească pe starul lui Napoli, Dries Mertens

Cotidianul argentinian Ole a anunțat că starul lui Napoli, Dries Mertens, a scăpat doar cu o sperietură zdravănă dintr-un incident aviatiac care a fost aproape de a se încheia cu o tragedie uriașă.

ADVERTISEMENT

Sâmbătă, internaționalul belgian care se află în perioada de recuperare după o accidentare la glezna stângă suferită la mijlocul lui decembrie a închiriat un avion privat care să-l ducă din Italia în Olanda, iar de acolo urma să continue drumul cu mașina până în țara sa natală, la Anvers.

Din cauza vremii nefavorabile și a ploii dense, aeronava care îl aduce pe Mertens la aeroportul din Deurne, localitate aflată în apropiuerea orașului Eindhoven, a ieșit de pe pistă, a ajuns pe câmp și a fost cu greu oprită înainte de o tragedie.

ADVERTISEMENT

star Napoli tragedie aviatică

Conform informațiilor, în aeronavă erau două persoane și cânele jucătorului, Juliette. Nu există informații despre persoana care călătoarea alături de Dries Mertens, dar toată lumea a scăpat nevătămată. Presa belgiană scrie că în avion ar fi putut fi soția fotbalistului, Kat Kerkhofs.

”Am fost chemați sâmbătă seara în jurul orei 21:20 pentru a oferi asistență. Am adus avionul înapoi pe pistă cu două vehicule tehnice”, a declarat unul dintre pompierii care au ajutat la repunerea aeronavei pe pistă, fără să ofere mai multe detalii.

ADVERTISEMENT

star Napoli tragedie aviatică

Mertens a venit în Belgia pentru a-și trata glezna la clinica cunoscutului kinetoterapeut Lieven Maesschalck. Vedeta celor de la Napoli va rămâne la Anvers până cel puțin la sfârșitul acestei săptămâni.

ADVERTISEMENT