News

Un tânăr din Sibiu s-a dat agent după ce a furat o mașină a Poliției. Banii obținuți de la șoferi, jucați la păcănele

Un tânăr de 23 de ani a furat o mașină a Poliției Rutiere Sibiu chiar din parcarea instituției. Acesta s-a dat agent și a început să oprească mașini. Ce a făcut cu banii obținuți.
21.10.2022 | 10:45
Un tanar din Sibiu sa dat agent dupa ce a furat o masina a Politiei Banii obtinuti de la soferi jucati la pacanele
Mașină a Poliției din Sibiu, furată din parcare de un tânăr. Sursa foto: monitorulbt.ro
ADVERTISEMENT

Surpriză neplăcută în noaptea de joi spre vineri pentru Poliția Rutieră Sibiu. Din parcarea instituției a dispărut un Duster, utilizat de agenți pentru munca de teren.

Mașină a Poliției din Sibiu, furată din parcare de un tânăr. Hoțul a făcut pe polițistul și a încasat bani de la șoferi

Autorul furtului este un tânăr de 23 de ani din comuna Roșia. Aflat sub influența băuturilor alcoolice, acesta a furat vehiculul și a început apoi să oprească mașini în trafic.

ADVERTISEMENT

IPJ Sibiu a aflat despre acest eveniment în jurul orei 02.55 a.m. Printr-un apel la 112, un șofer a reclamat faptul că un bărbat îmbrăcat în ținută civilă a coborât dintr-o autospecială de poliție și i-a solicitat permisul de conducere.

În plus, cetățeanul care a făcut sesizarea a precizat și faptul că ”polițistul” ar fi fost băut.

ADVERTISEMENT

Imediat, la nivelul Poliției din Sibiu s-a dat alarma. Agenții au declanșat verificări pentru a identifica autospeciala și, mai ales, persoana care ar fi utilizat-o.

Abia atunci, polițiștii au realizat că o autospecială Duster, utilizată de către angajații Biroului Rutier Sibiu, a dispărut din fața sediului unității.

ADVERTISEMENT

Tânărul care a furat mașina de Poliție, prins în jurul orei 4.00 a.m.

După circa două ore de verificări, autospeciala lipsă de la Poliția Rutieră Sibiu a fost identificată în localitatea Veștem.

Tot atunci a fost identificat și depistat și bărbatul care ar fi sustras autospeciala. E vorba de un tânăr de 23 de ani, care a fost anterior depistat sub influența băuturilor alcoolice.

ADVERTISEMENT

”În prezent, persoana în cauză se află în custodia polițiștilor Serviciului de Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Sibiu, fiind audiată cu privire la circumstanțele stării de fapt constatate, urmând a fi aplicate măsuri legale în consecință”, anunță IPJ Sibiu într-o informare către publicația Turnul Sfatului.

În scurta sa ”carieră” de polițist, tânărul ar fi obținut și o sumă de bani de la șoferii opriți în trafic.

Un fost agent de poliție a dezvăluit, pentru sursa citată, că hoțul ar fi jucat la păcănele banii obținuți de la oameni.

ADVERTISEMENT
Tags: