News

Un timișorean s-a spânzurat într-o spălătorie auto. Bărbatul avea numai 28 de ani

Un timișorean a fost găsit fără suflare într-o spălătorie auto. Bărbatul avea numai 28 de ani. Oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă. 
02.05.2023 | 15:04
Un timisorean sa spanzurat intro spalatorie auto Barbatul avea numai 28 de ani
Un angajat al unei spălătorii auto din Timișoara a fost găsit spânzurat. Foto: Captura Youtube.
ADVERTISEMENT

Un incident tragic a avut loc, marți dimineață, în municipiul Timișoara. Un tânăr s-a spânzurat  într-o spălătorie auto. Acesta avea doar 28 de ani. Bărbatul era depresiv și a mai avut tentative de suicid.

Un tânăr s-a spânzurat într-o spălătorie auto

Polițiștii au fost sesizați în jurul orei 9.20. Aceștia au ajuns la fața locului și au descoperit cadavrul unui bărbat de 28 de ani. Oamenii legii au întocmit un dosar penal și cercetează împrejurările în care s-a produs tragicul eveniment.

ADVERTISEMENT

”În această dimineață, în jurul orei 09.20, polițiștii Secției 5 Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că, în incinta unei anexe ce aparține unei spălătorii auto de pe strada Sever Bocu din Timișoara, un bărbat a fost găsit decedat. Aspectele sesizate se confirmă, fiind vorba de un tânăr în vârstă de 28 de ani”, au explicat reprezentanții IPJ Timiș.

Tragedie într-un cămin studențesc din Pitești

Nu mai departe de luni, un alt caz tragic a avut loc într-un cămin studențesc, unde un tânăr și-a pus capăt zilelor. Acesta avea numai 23 de ani și  urma, de asemenea, un tratament antidepresiv. Trupul neînsuflețit al studentului a fost găsit în casa scării.

ADVERTISEMENT

“Trupul tânărului va fi transportat la Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar cercetările vor fi continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs”, au precizat reprezentanții IPJ Argeș.

Un alt bărbat s-a spânzurat în arestul Poliției

De asemenea, în urmă câteva zile, un alt bărbat s-a spânzurat cu firul telefonului fix. Individul s-a aflat în arest preventiv. Acesta era cercetat pentru o tentativă de viol asupra unei fete de 14 ani.

ADVERTISEMENT

Din verificările preliminare, s-a stabilit că în timp ce minora se deplasa pe o stradă din cartierul de case unde domiciliază, aceasta ar fi fost abordată de bărbatul cu vârsta de 43 de ani, care ar fi tras-o de haine şi ar fi condus-o în curtea imobilului unde domiciliază. Aici ar fi încercat să o dezbrace, dar fata a reuşit să fugă acasă, unde le-a povestit părinţilor ce s-a întâmplat.

„A doua zi, respectiv data de 28 aprilie, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați, au continuat activitățile investigative și de urmărire penală, totodată efectuând și o percheziție la adresa bărbatului de 43 de ani”, au explicat polițiștii din Galați.

ADVERTISEMENT

„A fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de ucidere din culpă, urmând a se stabili împrejurările în care s-a produs acest incident, precum și dacă au fost respectate toate dispozițiile legale și procedurile interne privind încarcerarea persoanelor private de libertate și modul de supraveghere”, a mai precizat Poliția Galați.

ADVERTISEMENT