Life

Una din vedetele favorite de la Antena 1 are un trecut interzis minorilor

Apar dezvăluiri uluitoare despre una din vedetele preferate de publicul telespectator de la Antena 1! Ce s-a aflat în ultimele ore?
24.11.2023 | 12:55
Una din vedetele favorite de la Antena 1 are un trecut interzis minorilor
O vedetă de la Antena 1 ar fi practicat o meserie interzisă copiilor. Foto: Instagram/ Antena 1/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

O nouă controversă apare în spațiul public despre una din vedetele emisiunii Mireasa de la Antena 1! Este vorba chiar despre mirele săptămânii, mai precis, Marius din actualul sezon, cel de-al optulea!

O vedetă de la Antena 1, trecut interzis minorilor?! Ce informații au apărut

Viperele Vesele aruncă în aer tot ceea ce telespectatorii știau despre preferatul lor. E vorba de cel care formează o pereche cu concurenta Ioana. Băiatul care a încercat să fugă din casa Mireasa, dorind să fie descalificat, ar fi practicat o meserie tot mai comună, dar în continuare arătată cu degetul.

ADVERTISEMENT

Viperele publică detalii interesante despre Marius, vedeta din reality-show-ul de la Antena 1. Unele pe care publicul se pare că nu le știe. Partenerul Ioanei din show-ul realizat de Simona Gherghe s-ar fi obișnuit cu camera cu mult timp înainte să-l bată gândul să se înscrie în concursul unde vrea să își găsească marea dragoste.

Potrivit informațiilor publicate de Viperele Vesele și imaginilor care au intrat în posesia FANATIK, pare-se că Marius ar fi făcut videochat pentru a se întreține. A figurat pe unul din site-urile de profil destul de cunoscute de publicul avizat Ce-i drept, acest lucru s-ar fi întâmplat în urmă cu șase ani. Profilul care pare a fi al său a fost online la data de 10 septembrie 2017, la 10 dimineața.

ADVERTISEMENT

Marius, iubitul Ioanei, ar fi făcut videochat

Evident, Marius nu ar fi practicat meseria interzisă minorilor cu numele său adevărat. S-ar fi folosit de un pseudonim. Aparent, de trecutul băiatului care a fost în cunoaștere cu Daria de la Mireasa, la începutul sezonului 8, nu e străină producția de la Antena 1.

Mai trebuie spus, în legătură cu Marius, că dincolo de această fostă supusă ocupație a tânărului de 27 de ani, a activat ca model. La un moment dat, a pășit și în platoul Bravo, ai stil de la Kanal D, pentru a o susține pe una dintre concurente. Cel puțin asta reiese din fotografiile de pe contul său de Instagram.

ADVERTISEMENT
marius mireasa antena 1
Marius de la Mireasa ar fi făcut videochat

Marius a încercat să plece din casa Mireasa

„Seara trecută, Marius, concurent în sezonul 8 al emisiunii Mireasa, făcea o criză de nervi. A încercat să se descalifice, ieșind pe porțile de fier ale Buftei. Acesta era foarte deranjat de perspectiva task-ului telefoanelor. De ideea că actuala sa parteneră s-ar fi putut uita în telefonul lui.

Ne-a dat de gândit această atitudine a sa. Și, în urma verificărilor, am aflat ce anume dorea Marius să ascundă. În exclusivitate, pentru urmăritorii paginii de instagram Viperele Vesele, vi-l prezentăm pe mirele săptămânii de la Mireasa, Marius, alias Chrishammer, într-o zi obișnuită, la job-ul din fața camerei. 

ADVERTISEMENT

Din motive ce țin de respectarea regulilor Instagram, nu putem posta imaginea cu mirele săptămânii. De asemenea, nu putem să nu remarcăm și ordinea preferințelor lui Marius (Chrishammer). Sunt cele descrise în profilul său de pe site-urile de specialitate, în anul 2017. Mai exact: “bărbați, femei, trans și cupluri”, sunt informațiile pe care le prezintă Viperele Vesele pe Instagram despre vedeta din show-ul de la Antena 1.

„De mic, încă de la începutul perioadei în care dăduse de gustul tatuării corpului său firav, i-a plăcut să se joace cu camera. Spuneți stop promovării promiscuității și imoralității la TV drept modele pentru tineri!”, țin să mai precizeze Viperele Vesele.

 

ADVERTISEMENT