Life

Una dintre cele mai iubite vedete Antena 1 a semnat cu Pro TV. E anunțul momentului: ce emisiune va prezenta Cătălin Oprișan

O personalitate cunoscută și adorată de la Antena 1 a plecat la Pro TV. E vestea zilei despre Cătălin Oprișan. Ce show va modera.
16.10.2023 | 22:30
Una dintre cele mai iubite vedete Antena 1 a semnat cu Pro TV E anuntul momentului ce emisiune va prezenta Catalin Oprisan
O personalitate cunoscută și adorată de la Antena 1 a plecat la Pro TV. E vestea zilei despre Cătălin Oprișan. Ce show va modera. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Una dintre cele mai iubite vedete Antena 1 a semnat cu Pro TV. E anunțul momentului: ce emisiune va prezenta. Jurnalistul bucureștean, care are și un podcast despre sport pe Youtube, a făcut un pas important în carieră.

O personalitate cunoscută și adorată de la Antena 1 a plecat la Pro TV. E vestea zilei despre Cătălin Oprișan. Ce show va modera

Cătălin Oprișan, o personalitate cunoscută și adorată de la Antena 1 a plecat la Pro TV, unde în ultimele 6 luni a fost un invitat permanent al lui Cătălin Măruță. E vestea zilei despre omul de radio care va modera un show online.

ADVERTISEMENT

Jurnalistul se va axa în continuare pe domeniul sportiv și va fi gazda unei emisiuni care se va difuza în online, pe voyo.ro și sport.ro. Show-ul este unul săptămânal și va avea premiera începând cu data de joi, 19 octombrie 2023.

Emisiunea se intitulează Arena SPORT.RO și va ”traduce” cele mai importante evenimente din sport, indiferent că este vorba de fotbal, baschet sau gimnastică. Moderatorul nu va singur, ci va avea mai mulți invitați.

ADVERTISEMENT

„În această emisiune voi prezenta ştirile din sport altfel. Cum spunea regretatul Tuţu Condurăţeanu, vor fi traduse pe înţelesul pietonului de pe zebră”, a spus Cătălin Oprișan pentru paginademedia.ro.

Cătălin Oprișan, emisiune la Pro TV

„Asta pentru că în timpurile acestea omul nu mai are vreme să analizeze tot ceea ce se întâmplă şi îi facem noi un rezumat. Dacă, de exemplu, avem o ştire despre recordul mondial la maraton, eu nu mă voi concentra pe ştire, ci pe o retrospectivă.

ADVERTISEMENT

Voi prezenta, să spunem, cât de mult a reuşit omul să coboare recordul, în decurs de 100 de ani”, a completat Cătălin Oprișan, mai arată sursa citată anterior. Jurnalistul este recunoscut pentru comentariile și interviurile făcute de-a lungul anilor.

A colaborat pentru prima oară cu jurnaliștii din departamentul Sport al PRO TV în 1996. Acum, după 27 de ani, revine cu bucurie în Pache Protopopescu, dovadă că a acceptat propunerea pe care abia așteaptă să o pună în aplicare.

ADVERTISEMENT

Câțiva ani buni a avut o rubrică amuzantă la Neatza cu Răzvan și Dani, iar de când și-a dat demisia poate fi auzit la postul de radio Kiss FM. Mai exact, din septembrie 2022 prezintă matinalul desKISS dimineaţa, de luni până vineri, de la ora 07:00 la 10:00.

În plus, moderează podcastul Vreau să ştiu, pe YouTube, care în urmă cu numai câteva zile a atins 100.000 de abonaţi. Cătălin Oprișan a pornit acest proiect în martie 2022 şi în permanență a avut un partener din zona pariurilor sportive.

ADVERTISEMENT