Life

Unde a lucrat Mihai Găinușă după ce a plecat de la Cronica Cârcotașilor. Cu cine era coleg de muncă

Unde a lucrat Mihai Găinușă după ce a plecat de la Cronica Cârcotașilor, în urmă cu șapte ani. Cu cine era acesta coleg de muncă.
20.10.2022 | 23:26
Unde a lucrat Mihai Gainusa dupa ce a plecat de la Cronica Carcotasilor Cu cine era coleg de munca
Unde a lucrat Mihai Găinușă după ce a plecat de la Cronica Cârcotașilor. foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Cu ce s-a ocupat Mihai Găinușă înainte de a reveni în televiziune? Acesta a renunțat la faimoasa emisiune unde a prezentat ani la rândul alături de Șerban Huidu.

Unde a lucrat Mihai Găinușă după ce a plecat de la Cronica Cârcotașilor

În timpul cât a fost plecat din televiziune, după ce nu a mai vrut să mai prezinte emisiunea Cronica cârcotașilor la Prima Tv, Mihai Găinușă a fost prezentator la un post de radio.

ADVERTISEMENT

Mai precis, Mihai Găunișă a avut un matinal la Național FM, pe care îl prezenta alături de Oana Paraschiv, după ce s-a retras din lumina reflectoarelor.

Acesta prezenta prognoza meteo, știrile cele mai importante ale zilei, dar existau și unele emisiuni în care Mihai Găinușă avea invitați.

ADVERTISEMENT

Mihai Găinușă revine în televiziune după șapte ani

Mihai Găinușă părăsește postul de radio la care a lucrat vreme de șapte ani pentru a reveni în televiziune. Fostul coleg al lui Șerban Huidu de la Cronica Cârcotașilor va prezenta o emisiune de satiră, alături de colega sa, pe Canal 33.

Mihai Găinușă a specificat că în emisiune vor fi comentate unele știri interesante ale săptămânii, atât de la noi, cât și de peste hotare.

ADVERTISEMENT

De asemenea, în cadrul noii emisiuni prezentate de acesta vor fi comentate și „ciudățeniile de pe Tiktok”.

Despre noul său angajator, Mihai Găinușă a spus că i se pare o televiziune micuță, dar cu potențial, cu oameni profesioniști și ambițioși.

ADVERTISEMENT

„O să fie o emisiune de satiră, în care comentăm, eu și colega Oana Paraschiv, de la matinal, câteva știri ale săptămânii.

De la noi și de la alții. Majoritatea sunt din online. Dar mai vizăm și fauna din televiziuni, aberațiile din site-urile de știri și ciudățeniile de pe TikTok.

Am acceptat oferta celor de la Canal 33 deoarece mi se pare o televiziune cu potențial și, deși e încă micuță, am găsit aici oameni cu potențial, paroliști, ambițioși și profesioniști. Și emisiuni curate, nemanelizate”, spunea Mihai Găinușă pentru Ego.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: