Life

Unde petrec Ana Baniciu și Edy Kovacs Crăciunul în acest an. Imagini emoționante cu cei doi

Ana Baniciu și Edy Kovacs petrec un Crăciun de vis, iar asta o confirmă chiar imaginile postate de cei doi pe rețelele de socializare.
25.12.2022 | 15:49
Unde petrec Ana Baniciu si Edy Kovacs Craciunul in acest an Imagini emotionante cu cei doi
Unde petrec Ana Baniciu și Edy Kovacs Crăciunul în acest an. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Toată lumea petrece sărbătorile de iarnă în sânul familiei, iar la fel o fac și Ana Baniciu și Edy Kovacs.

Cum petrec Ana Baniciu și Edy Kovacs Crăciunul în acest an

Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de ceva timp și au și planuri de căsătorie, drept urmare, era normal ca sărbătorile să le facă împreună.

ADVERTISEMENT

La fel ca și alte vedete din România, Ana Baniciu își ține mai mereu fanii la curent cu tot ceea ce se întâmplă în viața ei. Așa a făcut și de Crăciun, când a imortalizat câteva momente alături de partenerul ei de viață și nu numai.

Pe contul personal de socializare, Ana Baniciu a publicat niște fotografii cu cei dragi. Se pare că ea și Edy Kovacs sărbătoresc Crăciunul la Oradea, într-un cadru de vis.

ADVERTISEMENT

În dreptul imaginilor, aceasta le-a urat un Crăciun Fericit și urmăritorilor ei, recomandându-le să petreacă timp cei cei dragi și să primească tot ceea ce își doresc.

”Crăciun fericit, dragilor! Să vă bucurați de momentele frumoase în familie, să vă apropiați de toți cei dragi și să vă aducă Moșul tot ce vă doriți!”, a scris Ana Baniciu pe rețelele de socializare, în dreptul imaginilor postare.

ADVERTISEMENT
Ana Baniciu și Edy Kovacs, crăciun de vis alături de cei dragi. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
Ana Baniciu și Edy Kovacs, crăciun de vis alături de cei dragi. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik

Ana Baniciu și Edy Kovacs se pregătesc de nuntă

Să nu uităm că pentru Ana Baniciu și Edy Kovacs se anunță un an de vis. Cei doi au planuri de căsătorie, iar în urmă cu ceva timp, artista a vorbit despre toate aceste lucruri.

Ea povestea atunci că își dorește un eveniment cât se poate de simplu, unde să se simtă în largul ei alături de cei dragi.

ADVERTISEMENT

Totodată, artista mai spunea că cei doi deja au vizitat mai multe spații, însă nu au luat încă o decizie. Cel mai probabil însă, în final, cei doi vor găsi locul perfect.

”Mai e un an până la nuntă, dacă reușim să o facem la anul. Deocamdată, ce să zic, umblăm așa să vedem localuri, spații, tot felul. Părinții nu au intervenit, astea sunt deciziile noastre, căci va fi seara noastră de neuitat și vrem să facem așa cum ne place nouă.

Va fi pe distracție, nu va fi nimic fastuos, va fi mâncare și băutură bună, oameni faini și muzică frumoasă, evident”, a mărturisit Ana Baniciu în urmă cu ceva timp.

Amintim că Ana Baniciu ascunde în spate o adevărată dramă. Artista și-a pierdut mama și a avut nevoie de timp pentru a depăși acel moment sumbru din viața sa.

ADVERTISEMENT